Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ


Κατηγορηματικά διαψεύδουν από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ότι ενδιαφέρονται να εντάξουν στην ομάδα πόλο τον Γιώργο Κατσαούνη. Συγκεκριμένα ο πολίστας του Πανιωνίου με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Γαύρος» είπε:

«Είμαι επαγγελματίας, φυσικά και με ενδιαφέρει» αναφερόμενος σε τηλεφώνημα που του έγινε από την Πλατεία Αλεξάνδρας, όπου βρίσκονται τα γραφεία του συλλόγου. Αντίθετα, από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ λένε ότι: «Όχι μόνο δεν έχουμε κάνει την οποιαδήποτε επαφή με τον Κατσαούνη αλλά ούτε πρόκειται να κάνουμε».

Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο πρόθεση της Διοίκησης είναι να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό από την επόμενη εβδομάδα οι συναντήσεις του Αντιπροέδρου, Γιάννη Κεντ με τους πολίστες προκειμένου να γίνουν οι εξοφλήσεις των συμβολαίων της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στέλεχος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ τόνισε ότι «Πρέπει οπωσδήποτε να τελειώνουμε το συντομότερο δυνατόν με το συγκεκριμένο θέμα και στη συνέχεια να κάνουμε τα πλάνα μας για την επόμενη χρονιά. Η ομάδα σίγουρα έκανε το χρέος της με την κατάκτηση του νταμπλ και αξίζει διπλά συγχαρητήρια», ενώ σε ερώτηση σχετικά με το μπάτζετ της επόμενης σεζόν δηλώνει: «Να ξεκαθαρίσουμε ότι όλες οι ομάδες μας θα συνεχίσουν να κάνουν πρωταθλητισμό. Αυτός είναι ο στόχος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Σίγουρα, το συνολικό μπάτζετ του συλλόγου θα είναι μειωμένο. Κινούμαστε με γνώμονα το αύριο του συλλόγου και φυσικά με στόχο να είμαστε συνεπείς προς τους αθλητές και τις αθλήτριές όλων των τμημάτων μας. Δεν θα μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε τα οικονομικά δεδομένα μέσω του Τύπου. Εμείς θα κάνουμε τις προτάσεις μας στους παίκτες μας και με αυτούς θα διαπραγματευτούμε».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :