Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

ΕΝΣΑΛΙΒΑ : ΔΩΣΤΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΙΝΕΝ


Ο Ταμ Ενσαλίβα, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα "Sport24.gr", ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για τον Έβαλντ Λίνεν :

«Με τον κύριο Λίνεν στο τέλος κάθε σεζόν μιλούσαμε, έτσι η σχέση μου μαζί του παραμένει πολύ καλή. Ήμουν πολύ χαρούμενος όταν άκουσα πως θα γινόταν προπονητής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Σκέφτηκα πως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πήρε μία πολύ έξυπνη απόφαση, αλλά ελπίζω επίσης πως θα χρησιμοποιήσουν το μυαλό τους και να έχουν υπομονή απέναντι του.

Τα πράγματα δεν αλλάζουν από την μία μέρα στην άλλη και ειδικά σε έναν σύλλογο όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Συχνά παίρνουν βεβιασμένες αποφάσεις υπό την πίεση των οπαδών ή τα αρνητικά αποτελέσματα. Πιστεύω εάν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συνειδητοποιήσει, πως ο Λίνεν είναι ο τύπος του ανθρώπου που συγκεντρώνεται μόνο στην δουλειά και όχι σε ότι συμβαίνει εκτός ομάδας, θα εκτιμήσουν το πόσο σοβαρός και εργατικός προπονητής είναι.

Έχει την δική του φιλοσοφία στο ποδόσφαιρο που πάντα αποδίδει εάν σου δώσουν αρκετό χρόνο. Επίσης σημαντικό είναι ο εκάστοτε ποδοσφαιριστής να είναι ανοικτός στο να ακούσει τι έχει να σου προσφέρει αλλά και να αντιληφθεί πως για όσο πιο πολύ διάστημα του αποδείξεις πως δουλεύεις 100% προς όφελος της ομάδας, πάντα θα λαμβάνει σοβαρά τις γνώμες όλων και θα κάνει το παν να είναι άπαντες χαρούμενοι προκειμένου να κάνουν την ομάδα ακόμη καλύτερη.

Αυτό είναι κάτι που τον έκανε πολύ πετυχημένο στον Πανιώνιο, με παίκτες όπως ο Ράφικ που ο κόσμος πιστεύει πως είναι δύσκολο να δουλέψει κανείς μαζί τους. Για τον Λίνεν δεν αποτελεί πρόβλημα γιατί στο τέλος της ημέρας και οι δύο πλευρές έχουν ένα κοινό στόχο. Να νικήσουν και να επιτύχουν προσωπικά. Έτσι εξηγείται πως βελτιώθηκα εγώ, ο Ράφικ, ο Σπυρόπουλος αλλά και άλλοι παίκτες.

Επίσης με τις 6-7 γλώσσες που μιλάει βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει τον σεβασμό των παικτών. Είμαι βέβαιος πως θα τα καταφέρει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ».

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης της Λίλεστρομ αποκάλυψε πως επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Λίνεν πριν από μερικούς μήνες όταν μετέβη στη Νορβηγία αποκαλύπτοντας…...

«Την τελευταία φορά που μίλησα απευθείας με τον Λίνεν, ήταν όταν μετακινήθηκα στη Νορβηγία. Από τότε δεν είχαμε ξανά επαφή. Νομίζω πως η κατάσταση γι’ αυτόν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ είναι πολύ διαφορετική σε σχέση για παράδειγμα με τη Μόναχο 1860.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι ένας σύλλογος που δουλεύει πάρα πολύ στις εντυπώσεις που δημιουργούνται. Θέλουν παίκτες με μεγάλη φήμη ανεξάρτητα από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται. Καταλαβαίνω το σκεπτικό που υπάρχει στο ποδόσφαιρο και πως όταν φεύγεις από μία ομάδα θα γράφονται άσχημα πράγματα για σένα προκειμένου να δικαιολογηθεί η απόφαση της ομάδας.

Δεν ενδιαφέρει τις ομάδες πόσο καλός παίκτης είσαι ή πόσο καλά έπαιζες. Ο κόσμος πάντα θυμάται τι φήμη άφησες πίσω σου. Αυτός είναι ακόμη λόγος στο γιατί νιώθω πως το μέλλον μου βρίσκεται εκτός Ελλάδας. Μόνο ο Θεός γνωρίζει τι θα συμβεί. Όπως και να έχει, ελπίζω ο Λίνεν να έχει μία σπουδαία σεζόν με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :