Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Σ.ΣΧΟΡΤΣΑΝΙΤΗΣ:"ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ"


Μετά από επτά χρόνια ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης πέταξε για το Λος Αντζελες και όπως κι ο ίδιος ομολόγησε, έχει φτάσει η ώρα για να γίνει παίκτης του ΝΒΑ.

Ο Sofo αναχώρησε λίγο πριν από τις 7 το πρωί της Τετάρτης (χθες) για το Λος Αντζελες μέσω Ζυρίχης με πτήση της «Swiss Air». Μαζί του ήταν ο προσωπικός του γυμναστής Κώστας Χατζηχρήστος, με τον οποίο οι άνθρωποι των Κλιπς έχουν επαφή από το 2006 που ήταν στον Ολυμπιακό και θα τον προσλάβουν σε περίπτωση που υπογράψουν τον 25χρονο άσο.

Πριν λοιπόν ο Big Sofo φύγει για Αμερική έδωσε μια συνέντευξη στο "goal" στη οποία αναφέρει τη αισιοδοξία του για να ενταχθεί στο ρόστερ των Κλίπερς , για τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό και τους Κλίπερς , τις επαφές με τους Κλίπερς και τέλος για τη Εθνική.


Αναλυτικά η συνέντευξη του:


Αρχικά δήλωσε: «Θεωρώ πως αν υπήρχε κάποια στιγμή να γίνει κάτι με τους Κλίπερς, αυτή θα ήταν φέτος. Πάντα περιμένω τον Ολυμπιακό».

Αισιόδοξος με την προοπτική να ενταχθεί στο ρόστερ των Κλίπερς: «Δεν ξέρω αν είναι όνειρο που θα γίνει πραγματικότητα, αλλά πιστεύω πως είναι ένα βήμα που έπρεπε να γίνει κάποια στιγμή. Το καλό είναι πως έχω θετικά μηνύματα από την άλλη πλευρά και κάνω αυτήν την κίνηση πιο εύκολα και πιο σίγουρος. Πέρα από αυτό, είμαι σε συνεχή επικοινωνία μαζί τους. Τώρα πάω εκεί για να γνωρίσω την πόλη και να δω κάποια πράγματα. Θεωρώ πως, αν υπήρχε κάποια στιγμή να γίνει κάτι με τους Κλίπερς, αυτή θα ήταν φέτος. Βέβαια, πάντα περιμένω τον Ολυμπιακό. Σίγουρα είναι πολύ θετικό αυτό το ταξίδι και η κατάσταση που επικρατεί γενικότερα αυτήν τη στιγμή».

Ο Sofo αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στο λιμάνι: «Δεν ξέρω τι ποσοστό επιστροφής μου υπάρχει. Οπως είπα, περιμένω τον Ολυμπιακό, αλλά και ο Ολυμπιακός έχει αυτήν τη στιγμή τα προβλήματά του. Αργεί να κάνει κάποιες κινήσεις που πιστεύω πως είναι αναγκαίες. Κι εγώ από την πλευρά μου δεν ξέρω αν μπορώ να περιμένω για πάντα και δεν ξέρω για πόσο μπορώ να αποφεύγω κάποιες καταστάσεις. Το θέμα είναι πως θα περιμένω, αλλά δεν μπορώ να δώσω ποσοστό για το αν θα μείνω ή αν θα φύγω».

- Εσύ θα ήθελες να έχεις κάνει μια κουβέντα με τον Ολυμπιακό πριν φύγεις;

«Ναι, θα το ήθελα. Ολη αυτήν την περίοδο δεν έχει γίνει τίποτα. Οπως είπα, εγώ πάντα περιμένω. Περιμένω να γίνει η πρώτη επαφή με την ομάδα. Θα προτιμούσα να γίνει πριν φύγω, αλλά αυτό δεν συνέβη».

Οι Κλίπερς ενδιαφέρονται έντονα γι' αυτόν, κάτι που πιστοποιείται από το ταξίδι του, αλλά η απόκτηση του Σχορτσιανίτη δεν αποτελεί βασική τους προτεραιότητα. Αυτήν την εβδομάδα καλούνται να επιλέξουν τον προπονητή τους, άρα το θέμα του Ελληνα σέντερ μπορεί να καθυστερήσει, κάτι που δεν έδειξε να τον ανησυχεί.

«Οχι, κι αυτό είναι ένα μέρος της διαδικασίας και γι' αυτό ακριβώς πηγαίνω εκεί. Πάω να δω τις εγκαταστάσεις, την κατάσταση που επικρατεί στο Λος Αντζελες και να γίνω πιο γνώριμος με όλο αυτό το σκηνικό. Θα γνωρίσω το επιτελείο, τα άτομα τα οποία σε περίπτωση που υπογράψω θα είναι υπεύθυνα για μένα κι έτσι είναι μια διαδικασία που ούτε με τρομάζει ούτε με ανησυχεί. Μια διαδικασία που γίνεται κάθε χρόνο, την περνάνε όλοι οι παίκτες και είναι επόμενο να την περάσω κι εγώ».

Οι συζητήσεις μεταξύ των εκπροσώπων του Νταν Φέγκαν και Ουόρεν Λε Γκάριε και της ομάδας του Λος Αντζελες θα ξεκινήσουν από σήμερα που «ανοίγει» η αγορά του ΝΒΑ, ενώ ο ατζέντης του στην Ελλάδα, Παναγιώτης Καπάζογλου, παρέμεινε στη χώρα μας και περιμένει το κάλεσμα των αδελφών Αγγελόπουλων. Ο Σόφο μέχρι τις 8 του μήνα θα προπονείται στις εγκαταστάσεις των Κλιπς κι αν μέχρι τις 9 έχει υπογράψει, θα αναχωρήσει για Λας Βέγκας, οπού στις 12 υπάρχει το πρώτο παιχνίδι στο σάμερ λιγκ. «Μόνο αν υπογράψω θα παίξω, άλλωστε αυτό μου έχουν πει. Αλλιώς μπορεί να γυρίσω».

Όσο αναφορά τη συμμετοχή του στη Εθνική ήταν κάθετος: «Και βέβαια θα παίξω. Πάντα. Σκοπός μου είναι να μη χάσω μέρα. Και στο σάμερ λιγκ άμα χρειαστεί να παίξω, θα βρίσκομαι εδώ από την πρώτη μέρα».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :