Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

ΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΜΠΑΠΤΙΣΤΑ


Η υπόθεση του Ζούλιο Μπαπτίστα είναι ορθάνοικτη για τον Ολυμπιακό, που με σύμμαχο τον Μοντάλι, με τον οποίο θα συναντηθεί Μαρινάκης και Κομινάκης την επόμενη εβδομάδα επί Ιταλικού εδάφους , θα επιδιώξουν να πέσει όσο γίνεται περισσότερο η τιμή του Βραζιλιάνου χαφ.

Η υπόθεση βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι αφού μιλάμε για μεγάλη οικονομική...θυσία, αλλά στο λιμάνι έχουν πάρει απόφαση να κάνουν ένα με δύο "μπαμ"... Πριν από το τέλος του Μουντιάλ δε θα υπάρξει εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση,αφού αυτή είναι και η επιθυμία του παίκτη.

Το καλό μέχρι τώρα είναι ότι πέρα από ένα ενδιαφέρον που έχει δείξει η Τότεναμ, καμία ομάδα δεν έχει κάνει πρόταση για το "κτήνος" , και αν αυτό συνεχίσει να ισχύει για μερικές μέρες ακόμη, τόσο οι Ιταλοί ,όσο και ο παίκτης ίσως ψαλιδίσουν τις απαιτήσεις τους...Άλλωστε, είναι δεδομένο ότι τόσο η Ρόμα, όσο και ο ποδοσφιαριστής δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία τους...

Όπως και να έχει, η συγκεκριμένη υπόθεση έχει αρκετό δρόμο ακόμη, με τους Πειραιώτες να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να "χτυπήσουν"...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :