Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010

Ο ΚΑΜΟΡΑΝΕΖΙ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΦΤΕΡΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ! *BINTEO*


Oι σκέψεις που κάνουν στο λιμάνι για τον αγώνα με την Μπέσα στην Αλβανία, είναι ότι αν η ομάδα έχει αποκτήσει τα δύο στόπερ, ίσως και ένα αμυντικό χαφ μέχρι τότε, και με το σκεπτικό ότι αριστερά μπορεί ν'αγωνιστεί ο Επστάιν και δεξιά ο Μιραλάς, στον Πειραιά θεωρούν ότι δε θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στην πλατεία Αλεξάνδρας, έχει παρθεί η απόφαση ο Ολυμπιακός να κινηθεί ουσιαστικά για να ενισχύει το έμψυχο δυναμικό του, και μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι ποδοσφαιριστές που θ'αποκτηθούν για ακραία χαφ, οι λεγόμενοι "wingers"...

Για το δεξί "φτερό" της ομάδας μας, φαβορί είναι ο Μάουρο Καμορανέζι, που στα 33 του χρόνια η Γιουβέντους τον παραχωρεί.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει ήδη τις επαφές, τόσο με τη "Γιούβε", όσο και με την πλευρά του παίκτη και προετοιμάζει το έδαφος.

Στο λιμάνι θεωρούν ότι πρόκειται για πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή που άνετα μπορεί να παίξει ακόμη δύο χρόνια ποδόσφαιρο...

Στη Γιουβέντους ο Αργεντινός χαφ είναι από το 2002 και μέχρι σήμερα έχει 224 συμμετοχές και 27 γκολ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ :

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :