Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΝΟΒΕΡΟ ΓΙΑ ΜΑΡΕΣΚΑ...ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΓΚΑΤΟΥΖΟ!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα το Ανόβερο ενδιαφέρεται για τη απόκτηση του Ένζο Μαρέσκα. Ο Ολυμπιακός δε θα έλεγε όχι στη αποχώρηση του Ιταλού, καθώς έχει συμβόλαιο 1.500.000 εκ. ευρώ , αλλά το θέμα είναι αν ο Μαρέσκα θα αποχωρήσει ή όχι από τον Πειραιά το φετινό καλοκαίρι, καθώς δεσμεύεται με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2012.

Το Ανοβέρο θέλει τον 29χρόνο κεντρικό χαφ και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον παίκτη.Με μια καλή διαπραγμάτευση, μπορεί το Ανόβερο να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή, ο Μαρέσκα να μην έχει απώλεια εισοδήματος και ο Ολυμπιακός να γλιτώσει ένα μεγάλο μέρος του συμβολαίου που πρέπει να πληρώσουν.

Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση απομάκρυνσης του Μαρέσκα θα γλυτώσει 1.500.000 εκ. ευρώ/χρόνο ποσό οποίο ίσως να φανεί αρκετά χρήσιμο για άλλες μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για την θέση του ανασταλτικού μέσου έναν γρήγορο και δυναμικό ποδοσφαιριστή για παρτενέρ του Ντουντού. Αναφέρεται λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει πρόταση στον Τζενάρο Γκατούσο για τριετές συμβόλαιο έναντιο 1.700.000 ευρώ ετησίως. Ο Τζενάρο Γκατούζο θα αποδεχόταν αμέσως την προσφορά, αν είχε ξεκαθαρίσει και την υπόθεση του συμβολαίου του με τη Μίλαν.

Η Μίλαν δεν προτίθεται να του δώσει 2.000.000 ευρώ που ζητάει ο ποδοσφαιριστής, η πλευρά του οποίου αντιπρότεινε στον Ολυμπιακό, να υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 2.300.000 το χρόνο. Να... πάρει, δηλαδή, από τους "ερυθρόλευκους" όσα ζητούσε από τη Μίλαν. Κι ο Ιταλός μάνατζερ Φορτουνάτο βρέθηκε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", έχοντας φάκελο με παίκτες που πρότεινε στον Ολυμπιακό.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :