Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΡΙΕΡΑ....

Χθες το απόγευμα όταν έσκασε η είδηση ότι ο Ριέρα έκλεισε στον Ολυμπιακό αφορούσε το ΟΚ το οποίο έδωσε στον Σ. Κομινάκη, ο άνθρωπος ο οποίος είχε εξουσιοδοτήσει  η Λίβερπουλ για να τη μεταγραφή του Ριέρα.


 Τα νέα για τους πανηγυρισμούς για το κλείσιμο της μεταγραφής έφτασαν γρήγορα στη Λίβερπουλ και οι διοικούντες της Αγγλικής ομάδας, οι οποίοι γνωρίζουν καλά από διαπραγματεύσεις, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν τη τρέλα που υπήρχε στον Πειραιά. Εκεί ζήτησαν το κάτι παραπάνω για αυτό βγήκε και η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για διάψευση περί σίγουρου κλεισίματος της μεταγραφής.  


Το σημαντικό στη υπόθεση είναι το εξής ότι και η Λίβερπουλ θέλει να δώσει τον παίχτη αλλά και ο Μαρινάκης θέλει να τον αποκτήσει, ο οποίος δε είναι διατεθειμένος να παίξει τα παιχνίδια των Άγγλων , και πλέον περιμένει από τη διοίκηση της Λίβερπουλ για το οριστικό ΟΚ.


Σε ότι αφορά τη συμφωνία με τον παίχτη, ο Ριέρα διαμήνυσε στη Λίβερπουλ ότι δε θα μιλήσει με καμμία ομάδα αν δε τελειώσει με τον Ολυμπιακό. Άνθρωπος του Ολυμπιακού (πιθανότατα ο Σωκράτης Κομινάκης )  βρίσκεται στη Ελβετία προκειμένου να φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον παίχτη και να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή , αφού στο Λιμάνι θεωρούν ότι δε θα υπάρξει πρόβλημα με τη Λίβερπουλ.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :