Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΡΟΜΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕ Ο ΜΟΝΤΑΛΙ!


Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του "Πρωταθλητή" έχει προγραμματιστεί ραντεβού μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα ανάμεσα στη διοίκηση της Ρόμα και αυτή του Ολυμπιακού (πιθανότατα του Μαρινάκη) προκειμένου οι δύο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο της μετακίνησης του Ζούλιο Μπαπτίστα στον Ολυμπιακό!

Μεσολαβητής ήταν -ποιός άλλος- ο Τζιαν Πάολο Μοντάλι που ζήτησε και έκλεισε το ραντεβού στα γραφεία της οδού Via di Trigoria,ενημερώνοντας για το έντονο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Βραζιλιάνο παικταρά.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός δείχνει αποφασισμένος να κάνει το "μπαμ" με τον Μπαπτίστα, αφού και ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει εκφραστεί αρνητικά στο ενδεχόμενο να παίξει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Την υπόθεση διευκολύνει ο χθεσινός αποκλεισμός της Βραζιλίας από τη συνέχεια του Μουντιάλ, αφού όπως είχε ενημερώσει ο εκπρόσωπος του παίκτη, οι όποιοες συζητήσεις θα άρχιζαν μετά το πέρας των υποχρεώσεών του με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :