Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

ΔΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΕΣΩΣΕΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ


Όταν πριν από μερικές μέρες πήραμε θέση ότι το γήπεδο "Καραϊσκάκη" ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να παραχωρηθεί στην ΑΕΚ, ήταν προφανώς...ανθελληνικό και δε θέλαμε το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου (του ποιού;;;)

H διοίκηση της ομάδας μας λοιπόν, δια στόματος Μαρινάκη και Μώραλη, αποφάσισε να δείξει ανωτερότητα και να παραχωρήσει το γήπεδο στα...κολοβά φίδια, που όταν μας έχουν ανάγκη βγάζουν μία γλώσσα ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ για να γλύψουν και μετά το παίζουν...μάγκες!

Και ήταν πολλές οι φορές που μας είχαν ανάγκη...οι πιο παλιοί ξέρουν...

Τώρα λοιπόν, όλοι όσοι πήρατε αυτή τη...μοντέρνα απόφαση, χαρείτε τη χλεύη των πουθενάδων, απολαύστε την κοροϊδία τους επειδή τους ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ από την ξεφτίλα και τον αφανισμό.

Τι σημασία έχει ότι όπου και αν πάμε μας υποδέχονται με πέτρες και...μαλαματίνες;

Εμείς είμαστε υπεράνω...Παραχωρούμε το γήπεδο ΜΑΣ, πανυγηρίζουμε τα γκολ τους γιατί πάνω απ'όλα είναι το...εθνικό συμφέρον!

Όταν αυτοί αποχωρούσαν από την εθνική Ελλάδος επειδή τους είχε αδικήσει η διαιτησία (όπως λένε πάντα άλλωστε) σε αγώνα με τον Ολυμπιακό, ήταν για το εθνικό...συμφέρον.

Όταν στη Τούμπα κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών μας κάθε δευτερόλεπτο από τσιμεντόλιθους και...μαλαματίνες και βρίζουν εν χορώ του νεκρούς της Θύρας 7, είναι για το εθνικό...συμφέρον.

Όταν μπουκάρουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παίρνουν στο κυνήγι παίκτες του Ολυμπιακού (και της εθνικής Ελλάδας), είναι για το εθνικό...συμφέρον.

Όταν πήγαινε η εθνική να παίξει εκεί και οι παίκτες του Ολυμπιακού ΜΟΝΟ "τα άκουγαν" για 90 λεπτά, ήταν για το εθνικό...συμφέρον.

Όταν βγαίνουν στους δρόμους σε κάθε μας αποτυχία ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, είναι για το εθνικό...συμφέρον.

Σαφώς και δε λέμε να γίνουμε όμοιοι τους! Αλλά το να τους δίνουμε χείρα βοηθείας, ή να πανυγηρίζουμε για αυτούς, με αποτέλεσμα να τους βγάζουμε εμείς οι ίδιοι από την ανυπαρξία τους ΠΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...

* Στον Ολυμπιακό κύριε Μαρινάκη, δε φτάνει να βάζεις λεφτά...Πρέπει να πιάνεις και τον παλμό του κόσμου σε ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :