Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΒΟΜΒΑ ΚΛΕΪΖΑ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΟ!!!


Ο πρώην παίκτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Λίνας Κλέιζα, τα έβαλε κατά του πράσινου κατεστημένου, αφήνοντας αιχμές κατά της διαιτησίας τονίζοντας πως ο πρωταθλητής ήταν γνωστός πριν από τους τελικούς.

Ο Λιθουανός φόργουορντ μίλησε στην εφημερίδα «Goal» για τις ομορφιές της διαιτησίας στον τρίτο τελικό του ΟΑΚΑ, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ και τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Ο ηγέτης της Λιθουανίας στο φετινό Μουντομπάσκετ, ρωτήθηκε επίσης για την τιμωρία 9 αγωνιστικών και γεμάτος ειλικρίνεια τόνισε πως το ζήτημα για τον κόσμο είναι μόνο ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό και πως μόνο τότε γέμιζε το γήπεδο.

Για τον τέταρτο τελικό και τα παρατράγουδα που έλαβαν χώρα: «Δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάσω αυτά που έγιναν, όμως συνέβη ό,τι συνέβη και ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ το αντιμετώπισε. Σίγουρα ήταν κακό για το μπάσκετ οι τελικοί να τελειώσουν μ' αυτόν τον τρόπο. Εγώ ένιωσα πως ήταν άδικο για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν και πιστεύω πως θα αλλάξουν. Αν συνεχίσουν να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, τότε θα υπάρξει τραγωδία σε κάποιο παιχνίδι».

Για τους λόγους που έφυγε: «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να φύγω. Δεν είχε να κάνει με ότι συνέβη στους τελικούς. Είχα μια σπουδαία σεζόν, είχα εξαιρετικούς συμπαίκτες, οπότε ήταν πολύ δύσκολο για μένα να φύγω».

Για το αν πέτυχαν λιγότερα απ' όσα μπορούσαν: «Ναι. Ιδίως στην Ευρωλίγκα. Πιστεύω ότι έπρεπε να έχουμε κερδίσει το τρόπαιο και όχι να χάσουμε τόσο εύκολα από την Μπαρτσελόνα. Για τους ελληνικούς τελικούς δεν είχαμε καμία τύχη να τους κερδίσουμε, οπότε αυτό δεν με απασχολεί».

Για το αν η ήττα από την Μπαρτσελόνα ήταν η αρχή του τέλους: «'Όχι, Πιστεύω ότι στους τελικούς όλα είχαν σχεδιαστεί ώστε να χάσουμε, πριν καν ξεκινήσουν οι αγώνες. Όπως είπα, δεν είναι η θέση μου να σχολιάσω. Έπρεπε να είχαμε κερδίσει τον τρίτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κατά την γνώμη μου έγινα πολλά άσχημα πράγματα σ' εκείνο το ματς».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :