Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΙΕΛ ΙΜΠΑΓΑΣΑ: ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ


Ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ζήτησε πίστωση χρόνου προκειμένου ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ να δει το πραγματικό πρόσωπο της ομάδας. Ο Αργεντινός άσος εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη φετινή σεζόν.

Με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή», ο 33χρονος μέσος αναφέρθηκε αρχικά στο αν έχει προσαρμοστεί:

«Είμαι σχεδόν δύο μήνες στην Ελλάδα και τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Έχω προσαρμοστεί απόλυτα. Δεν μου πήρε καθόλου χρόνο. Όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι στην ομάδα και από τότε που ήρθε και ο Βαλβέρδε με τους συνεργάτες του όλα έγιναν πιο εύκολα για μένα. Πάνω από όλα όμως οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Λουτσιάνο Γκαλέτι ο οποίος με βοήθησε πάρα πολύ».

Όσο για τη φετινή ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ πρόσθεσε:

«Έχουμε πολύ δυνατό ρόστερ. Τόσο εγώ και όσο και οι υπόλοιποι νεόφερτοι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να αποδώσουμε αυτά που μπορούμε στο μέγιστο βαθμό. Η ομάδα θα παρουσιάζεται καλύτερη σε κάθε ματς και σύντομα πιστεύουμε ότι θα πιάσουμε ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης στο οποίο θα σταθεροποιηθούμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο να φτιάξεις μια ομάδα με τόσα νέα πρόσωπα μέσα σε δύο μήνες, ειδικά όταν έχει αλλάξει ο προπονητής τον Αύγουστο. Χρειάζεται χρόνος».

Για τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος τόνισε:

«Πληρώσαμε κάποια λάθη μας στο δεύτερο ματς με τη Μακάμπι και μείναμε εκτός Ευρώπης, κάτι που μας πλήγωσε πολύ. Χάσαμε και το ματς της πρεμιέρας με τον Ηρακλή και πλέον για μας είναι μονόδρομος οι νίκες σε κάθε αγώνα πρωταθλήματος. Στη Θεσσαλονίκη είχαμε το πάνω χέρι σχεδόν σε όλα το ενενηντάλεπτο, όμως ήμασταν άτυχοι στην τελική προσπάθεια και στο τέλος χάσαμε. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Στο μυαλό μας είναι πλέον ο αγώνας με την Κέρκυρα και με αφετηρία αυτό το ματς θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή. Να ξεκινήσουμε ένα σερί νικών που θα μας ανεβάσουν τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά».

Τέλος ο Αργεντινός συμπλήρωσε:

«Έχουμε αρκετούς νεαρούς παίκτες σε ηλικία και μαζί με εμάς τους πιο έμπειρους θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα όλο ποιότητα. Εγώ όποτε μπορώ μεταφέρω στους νεαρούς τις γνώσεις που έχω αποκομίσω όλα αυτά τα χρόνια παίζοντας σε υψηλό επίπεδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Αισθάνομαι σε πολύ καλή κατάσταση και έτοιμος να προσφέρω πολλά στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Για τη θέση που θα παίζω είναι αρμόδιος ο προπονητής μου. Όπου να και με βάζει θα τα δίνω όλα. Θα ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του για να βοηθάω την ομάδα. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ανήκω στην οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και ελπίζω με τα υπόλοιπα παιδιά να ξαναφέρουμε την ομάδα στην κορυφή».

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :