Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ


Ο Ιεροκλής Στολτίδης μιλάει στον "ΓΑΥΡΟ" για την επιστροφή του, με τη φανέλα της Κέρκυρας, στον ΝΑΟ! «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα κάνει μεγάλη ομάδα» λέει ο πολύπειρος αμυντικός μέσος και τονίζει ότι τα πράγματα θα ήταν πολύ δύσκολα για τους «Φαίακες» αν υπήρχε κόσμος στο «Καραϊσκάκη»

«Eπιστρέφω σε ένα οικείο περιβάλλον, ξέρω το γήπεδο πολύ καλά και το μόνο πρόβλημα είναι ότι λόγω της τιμωρίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ το γήπεδο θα είναι "κρύο" το Σάββατο» λέει στην Κατερίνα Επιτροπάκη και προσθέτει για τη συναισθηματική φόρτιση που μπορεί να δημιουργεί μια τέτοια αναμέτρηση:

«Σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο εύκολο να επιστρέφω σε αυτό το γήπεδο, αλλά προέχει ο επαγγελματισμός. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει φόρτιση και είναι περίεργα τα συναισθήματα πριν και μετά το παιχνίδι. Σε αυτό τον τομέα για μένα ίσως να είναι εύκολο το γεγονός ότι δεν θα έχει κόσμο, κάτι που θα με φόρτιζε».

Σε ερώτηση για το πως βλέπει τον φετινό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες, αλλά αυτό που πιστεύω είναι ότι χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου έχουν γίνει πολλές αλλαγές σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα. Άλλαξε σε διοικητικό επίπεδο, άλλαξε προπονητή, άλλαξε ξανά προπονητή. Και όλα αυτά μόνο καλό δεν κάνουν. Τουλάχιστον άμεσα, γιατί μακροπρόθεσμα πιστεύω ότι μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Έχει ισχυρή διοίκηση και αξιόλογους παίκτες και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει μια πολύ δυνατή ομάδα», ενώ επισήμανε ότι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχει πολλούς-κυρίως Έλληνες τους οποίους θα χαρεί να δει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :