Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΑ ΒΟΜΒΑ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ;


Δύο χρόνια περίπου έχουν περάσει από τότε που είχαμε πληροφορηθεί μέσω γνωστής ιστοσελίδας ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είχε κάνει πρόταση στον Κριτς Γουντς για συνεργασία δύο ετών έναντι αστρονομικού ποσού. Στο κόκκινο στόχαστρο υπάρχουν σούπερ ονόματα! Τέσσερις βόμβες, μια να σκάσει, θα γίνει... χαμός στο ΣΕΦ!

Λούις Σκόλα: Αν υπήρχε προτεραιότητα θα ήταν μακράν από τον δεύτερο παίκτη. Είναι ο καλύτερος μη Αμερικανός ψηλός. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καραδοκεί, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο...

Ντάριους Σονγκάιλα: Το «πολυεργαλείο» από τη Λιθουανία. Ο 32χρονος Λιθουανός φόργουορντ εκμεταλλεύεται άριστα τη δύναμή του και τις αθλητικές του ικανότητες.

Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς: Ταιριάζει «άντι» και είναι Έλληνας. Ο Πέτζα μπορεί να καλύψει τη θέση «3» και «4» ιδίως σε χαμηλά σχήματα τα οποία επιλέγει ο Ντούντα. Είναι ο παίκτης που θα έκανε σίγουρα τη διαφορά.

Ντούσκο Σαβάνοβιτς: Η λύση από την Ευρώπη. Μιλάμε για φόργουορντ που μπορεί να παίξει με πρόσωπο στο καλάθι, να απειλήσει είτε με μακρινό σουτ είτε με διείσδυση.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :