Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΣΛΑΝΙΔΗ…


Ο 17χρονος μεσοεπιθετικός του Πανσερραϊκού Νίκος Ασλανίδης, έχει «τραβήξει» το ενδιαφέρον του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει προκαλέσει αίσθηση με τις ικανότητές του, όπου ήδη έχει ενταχθεί στην πρώτη ομάδα.

Η πρώτη φορά που τέθηκε το θέμα προς συζήτηση ήταν με την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Τάσου Παπάζογλου στους Πειραιώτες. Ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών, Πέτρος Θεοδωρίδης, θεωρεί ότι πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή που συνδυάζει πολλά θετικά στοιχεία.

Στο πρόσφατο παιχνίδι, άνθρωπος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φέρεται να μίλησε και στον Δημήτρη Ανάκογλου. Τον 19χρονο μέσο στον οποίο μεταφέρθηκε ότι παρακολουθείται από τους Πειραιώτες και από την πλευρά του καλείται να συνεχίσει να δουλεύει.

Θετικές εντυπώσεις άφησε και ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο 23χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ντράγκαν Κοκότοβιτς ο οποίος στη διάρκεια της σεζόν εμφανίζεται πιο βελτιωμένος απο κάθε άλλη χρονιά.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :