Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θέλοντας να ισχυροποιήσει το Ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της ομάδας φέτος το καλοκαίρι, έδειξε ενδιαφέρον και για μεταγραφές Ελλήνων παικτών, αλλά δεν βρέθηκε τρόπος να έρθουν στον Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι στράφηκαν σε ορισμένες περιπτώσεις παικτών, με σκοπό να συζητήσουν μαζί τους, το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, όπως τους, Σαμαρά, Παπασταθόπουλου, Μόρα & Μανιάτη, αλλά η κάθε περίπτωση είχε τις δυσκολίες της.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ, ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Γιώργου Σαμαρά, αλλά ο 25άχρονος επιθετικός απάντησε αρνητικά στους Πειραιώτες, καθώς δεν ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα, προτιμώντας να συνεχίσει την καριέρα του στην Σκωτία και στην Σέλτικ.

Ο Ολυμπιακός στη συνέχεια ενδιαφέρθηκε για την μεταγραφή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από τη Τζένοα, αλλά ο Ιταλικός σύλλογος, ζήτησε υπέρογκα ποσά, ενώ στη συνέχεια ο 22άχρονος αμυντικός κατέληξε στην Μίλαν. Οι Πειραιώτες εξέτασαν και την περίπτωση του Βαγγέλη Μόρα, αλλά και η Μπολόνια ήθελε μια... περιουσία για να τον παραχωρήσει.

Ενδιαφέρον υπήρξε και για τον Γιάννη Μανιάτη του Πανιωνίου, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης αξίωσε με υπερβολικά χρήματα την αξία του 24άχρονου δεξιού μπακ, με την υπόθεση του να μην προχωράει.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :