Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!


Ακόμα ένας γαύρος στην παρέα μας και στη στήλη "Απόψεις" από σήμερα!

Ο "Isovitis7" μοιράστηκε μαζί μας τις σκέψεις του και θα το κάνει όσο πιο συχνά μπορεί από εδώ και στο εξής.

Εμείς τον καλωσορίζουμε στην παρέα μας και του ευχόμαστε καλή δύναμη...


Καλησπέρα παιδιά, από σήμερα και για το...κακό του δύστυχου αυτού blog θα γράφω και εγώ. Τυχών διαφωνίες θα μπορείτε να τις συζητάτε μαζί μου στο chat (όχι ότι θα αλλάζω γνώμη, αλλά για τα μάτια του κόσμου).

Θα ξεκινήσω με το ποδοσφαιρικό τμήμα, και συγκεκριμένα με τον προπονητή μας, ο οποίος μπορεί να μην παίρνει πάντα τις σωστότερες επιλογές του κόσμου, αλλά μονίμως δικαιώνετε. Από την πρώτη του λοιπόν χρονιά, και ειδικά στα μικρά ματς (οπού για μένα βγάζουν τον πρωταθλητή, και εκεί πέρυσι χάθηκε ο τίτλος) η ομάδα βγάζει μία εμπιστοσύνη, ειδικά στον Ναό! Μπαίνεις μέσα και καθαρίζεις όλα τα μάτς στο 40΄, χωρίς να παίζεις μπάλα, και σε περίπτωση που πιάσεις και μία απόδοση, ο αντίπαλος παθαίνει ότι οι Πανιώνιος, Αστέρας, και Βόλος. Στα έκτος έδρας υπάρχει ένα πρόβλημα, όχι τόσο με τα αποτελέσματα, όσο με την καρδιά μας, άλλα και πάλι εύκολα ή δύσκολα το τρίποντο έρχεται!

Το πρόβλημα το δικό μου, αλλά νομίζω και όλων σας είναι τα "ντέρμπι" όπου η ομάδα (πέρα του πρώτου ημιχρόνου με τον βάζελο) δεν βλεπόταν. Σε αυτό πιστεύω ευθύνεται η έλλειψη ενός παίκτη ηγέτη μέσα και έξω από το γήπεδο, αλλά και εμείς οι ίδιοι, οι οπαδοί.
Παραφουσκώσαμε πιστεύω τα μυαλά των παικτών μας πριν από τα ματς με τους βάζελους και τα χανούμια, και πάθαμε ότι πάθανε αμφότεροι πέρυσι! Εννοείτε πως πρέπει να είμαστε περήφανοι για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας, αλλά άλλο είναι η περηφάνια και άλλο η αλλαζωνία. Και για να κλείσω με τα αγωνιστικά ΠΡΕΠΕΙ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είμαστε δίπλα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να επανέρθει σε αυτό που κάποια αγωνιστικά και ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ (κυρίως) προβλήματα της στέρησαν πέρυσι αυτό που όλοι θεωρούμε αυτονόητο, ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

Στα μεταγραφικά τώρα, παιδιά. για μένα Γκαλίτσιος, Μήτρογλου (κυρίως), και μετά Ζαϊρί, δεν κάνουν, Γκαλίτσιος και Ζαϊρι όποτε μπαίνουν προσπαθούν αλλά μόνο ο δεύτερος έχει καταφέρει να πείσει, και αυτός όμως σε ελάχιστα παιχνίδια. Για τον Μήτρογλου, το παίδι όταν σοβαρευτεί και σταματήσει να βγάζει τα πιστόλια όταν μειώνει σε 2-1 με τις Σέρρες, τότε ίσως και να είναι χρήσιμος, μέχρι τότε όμως μακριά από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Αυτα για σήμερα, έτσι για ξεκινήσω κάπως, θα έχω την ευκαιρία να γράψω και άλλα μέσα στην χρονιά! Και ευχαριστώ πολύ τα παιδιά του Blog.

Υ.Γ. Δεν θέλω ούτε να σκέφτομαι τυχών πώληση Τοροσίδη!

Υ.Γ.1 Αυτός ο Παπαλουκάς που έχει πάρει τόσα, έχει προσφέρει ελάχιστα και ισχυρίζεται πως είναι και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δεν μπορεί να κάνει κάτι για τον ερασιτέχνη, δηλαδή άμα δεχθεί μια μείωση αποδοχών στο 10% θα του κακοπέσει;

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ!
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :