Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΓΙΑ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΚΛΑΣΗΣ ΘΑ ΤΑ «ΣΠΡΩΞΕΙ» Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ


Ένα μεγάλο... κενό εμφανίζεται κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού μετά το αντίο του Αντώνη Νικοπολίδη. Έστω και νοητά, αφού αγωνίστηκε ελάχιστα, η παρουσία του και μόνο στο ρόστερ έδινε μια σιγουριά.

Ο Ούρκο Πάρντο τα κουτσοκατάφερε κι έβγαλε τη χρονιά, έστω και με κάποιες γκέλες που δεν κόστισαν. Τώρα όμως ο Ολυμπιακός καλείται να σταθεί επάξια στο Champions League και να κατακτήσει το νταμπλ της νέας σεζόν και όλοι στον Πειραιά γνωρίζουν ότι με μετριότητες, ο στόχος αυτός δεν μπορεί να επιτευχθεί.

Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο στην αυριανή συνάντηση Βαλβέρδε - Μαρινάκη για τα μεταγραφικά, θα πέσουν στο τραπέζι δυο-τρία βαρβάτα ονόματα τερματοφυλάκων.

Γκολκίπερ όχι απλά «λύσεις», αλλά πρώτης γραμμής με εμπειρία από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στον Πειραιά έχουν αποφασίσει να κινηθούν για την απόκτηση τερματοφύλακα - εγγύηση και σκοπεύουν να πληρώσουν καλά γι' αυτό.

Οι τελευταίες μας πληροφορίες αναφέρουν πάντως ότι παίζει "γερά" το όνομα του Καμενί...


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :