Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FINAL FOUR


Αναχωρεί μετ' εμποδίων το πρωί της Μ. Πέμπτης η αποστολή της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, για το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ γυναικών στη Βαρκελώνη.

Στο ραντεβού των τεσσάρων κορυφαίων ομάδων της διοργάνωσης, που φιλοξενεί η ισπανική Σαμπαντέλ, τα κορίτσια του Θρύλου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θα διεκδικήσουν στον ημιτελικό κόντρα στην ιταλική Οριστόντε Κατάνια την πρόκριση στον τελικό.

Μετά την τερματοφύλακα, Ανθή Μυλωνάκη, που αποτελεί πλέον παρελθόν, τόσο η Βάσω Μαυρέλου, που τραυματίστηκε στον αυχένα στο τελευταίο οικογενειακό διπλό και παρουσιάστηκε στο «Παπαστράτειο» με ειδικό κολάρο, όσο και η Μαρία Τσουρή που χτύπησε στα δάχτυλα κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ημιτελικού της Α1 Γυναικών με τον Εθνικό συμπεριλήφθηκαν κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της ομάδας, Χάρης Παυλίδης, ανακοίνωσε τα μέλη που θα απαρτίζουν την αποστολή στην Ισπανία. Αυτά είναι τα εξής:

Τσουρή, Κρεγκ, Πάτερου, Ψούνη, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Φαν Μπέλκουμ, Κουγιουμτζή, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου, Πενταράκη, Γαραντζιώτη και Χατζηαλέξη.

Στην Βαρκελώνη θα βρεθούν επίσης ο ο βοηθός προπονητής, Γιάννης Μπενόπουλος, η team manager Αλεξάνδρα Καλογερά και η φυσιοθεραπεύτρια Ασπασία Θάνου, ενώ συνοδός της ομάδας θα είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

Επίσης, γνωστοποιήθηκε το πρόγραμμα του Final Four, το οποίο έχει ως εξής:

Μεγάλη Πέμπτη

13.45 – 14.45 Προπόνηση μαζί με την Kinef Kirishi

20.00 – 21.00 Προπόνηση μαζί με την Orizzonte Catania

Μεγάλη Παρασκευή

10:45 Technical meeting

12:00 1 ημιτελικός CN Sabadell Astralpool – Kinef Kirishi

13.30 2 ημιτελικός Geymonat Orizzonte Catania – Ολυμπιακός.

Μεγάλο Σάββατο

11.30 Μικρός τελικός

12.30 ΤΕΛΙΚΟΣ.

*Οι παραπάνω είναι ώρες Ελλάδας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :