Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΓΑΛΛΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ"ΦΛΕΡΤ" ΤΟΥ ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ


Δημοσίευμα που ενισχύει την αισιοδοξία του Ολυμπιακού στην προσπάθειά του για την απόκτηση του χαφ-εξτρέμ Σέζαρ Ντελγκάδο, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Λιόν, φιλοξενεί σήμερα ο γαλλικός Τύπος.

Πιο συγκεκριμένα, η εκ των κορυφαίων εφημερίδων της χώρας, «Le Parisien» αναφέρεται στο... ειδύλλιο του ποδοσφαιριστή με τους «ερυθρόλευκους» και στην ουσία ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει το θέμα, δίνει ελπίδα απόκτησης του παίκτη από τον Ολυμπιακό.

«Ο Ντελγκάδο φλερτάρεται από τον Ολυμπιακό», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, στην συνέχεια αναφέρει:

«Ο παίκτης από τη στιγμή που η σύμβαση του με τη Λιόν λήγει τον Ιούνιο , τον θέλει ο Ολυμπιακός».

Στο ίδιο δημοσίευμα, πάντως, τονίζεται πως ο Ντελγκάδο έχει σαν προτεραιότητα να παραμείνει στην ομάδα του Ροδανού ποταμού, όμως οι συζητήσεις κολλούν στους συχνούς τραυματισμούς που αντιμετώπισε κυρίως τη φετινή σεζόν ο ποδοσφαιριστής. Έτσι επισημαίνει:

«Η ελληνική ομάδα είναι stand by για να αποκτήσει δωρεάν τον πρώην ποδοσφαιριστή της Κρουζ Αζούλ». Αφήνοντας να εννοηθεί πως ο Ντελγκάδο, τον οποίο η ομάδα του Πειραιά ήθελε πριν καν ο παίκτης πάει στη Λιόν, έχει μεγάλες πιθανότητες να μετακομίσει στην Ελλάδα, από τη στιγμή που στο γαλλικό σύλλογο δεν θα καταφέρει να πετύχει το νέο συμβόλαιο που ζητά.

Στην τελευταία πρόταση του εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή της Λιόν. Ο οποόιος δεν είναι άλλος από τον Σουηδό διεθνή χαφ, Κιμ Κάλστρομ, τον οποίο ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ήθελε από την περσινή σεζόν να φέρει στον Πειραιά.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :