Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ... ΓΙΑ...ΜΑΣ!!! ΜΙΡΑΛΑΣ!!! *ΒΙΝΤΕΟ*


Σας ετοιμάσαμε ένα μίνι αφιέρωμα στον πρώτο σκόρερ της ομάδας μας και αγαπημένο της κερκίδας αφού μας απέδειξε ότι είναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ... ΓΙΑ... ΜΑΣ!!! ΜΙΡΑΛΑΣ! ΜΙΡΑΛΑΣ!

Η τελευταία κίνηση του Σωκράτη Κόκκαλη, πριν παραδώσει την σκυτάλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν να φέρει στο Λιμάνι στις 18/6/2010, ένα παίκτη που δεν ήταν ΤΟ όνομα, αλλά δεν ήταν και σε καμιά περίπτωση παίκτης δεύτερης διαλογής.

Κανένας όμως δεν περίμενε αυτό το "ψαρωμένο", αρχικά παιδί, να έχει άμεσα πρωταγωνιστικό ρόλο! Στην πράξη όμως διαψεύστηκαν πολλοί! Ευτυχώς για τον Ολυμπιακό φρόντισε ο ίδιος χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις μέσα στο γήπεδο, να τους διαψεύσει και "βγάζοντας" μάτια με την απόδοσή του, να γίνει ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας μας.

Το "να έχεις χίλια μάτια να τον βλέπεις" έχει... ευρύτερη αποδοχή και δεν ακούγεται μόνο από τους τυχερούς φίλους του Θρύλου, που τον θεωρούν πλέον "γαυράκι".

Ο Κέβιν μπήκε αμέσως στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα και χρησιμοποιήθηκε άψογα από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, στη θέση που και του ίδιου αρέσει, αυτή του σέντερ φορ. Έδειξε αμέσως την κλάση του και τα 14 γκολ του σε 26 συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα είναι απλά αριθμοί που ουσιαστικά δεν αποτυπώνουν την προσφορά του στο ποδόσφαιρο που έπαιξε φέτος ο Ολυμπιακός.

Η εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, η ταχύτητα, η συνεχής κίνηση στον χώρο και η εκτελεστική του δεινότητα συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα! Ο 23χρονος Βέλγος μας χάρισε απίστευτα highlights, όπως τα γκολ με Παναθηναϊκό (8η αγ.) και Πανιώνιο (9η αγ.) αλλά και τις περίτεχνες ντρίμπλες με τις οποίες ταλαιπώρησε σχεδόν όλους τους αμυντικούς που βρέθηκαν μπροστά του.

Ο Κέβιν μπορεί να μην κατάφερε στην πρώτη του χρονιά στον Πειραιά να βγει και πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας, αλλά η μεγάλη του διάθεση και επιθυμία να παραμείνει στην ομάδα, καθώς και αυτή του Ολυμπιακού να τον κρατήσει όσο περισσότερο μπορεί στο Λιμάνι, σίγουρα θα του δώσει την ευκαιρία τα επόμενα χρόνια εκτός από Πρωταθλητής, να είναι και πρώτος, και χωρίς πέναλντι όπως επιθυμεί, στην λίστα των σκόρερ.

Μερικές φορές τα λέει όλα η σιωπή... Και αφού ο ίδιος επέλεξε να μιλήσει εντός αγωνιστικού χώρου, ας θυμηθούμε μέσα από ένα βίντεο 6:30 λεπτών, τι μας είπε...

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :