Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Ο ΠΕΤΣΟΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


Θετικότατες ήταν οι εντυπώσεις του Ντάρκο Κοβάσεβιτς και του Γιώργου Κοκολάκη από τον Θάνο Πέτσο, που ήταν από τους καλύτερους – αν όχι ο καλύτερος – παίκτης της Εθνικής Ελπίδων στην ήττα (4-5) από τη Γερμανία για την προκριματική φάση του Euro 2013 U-21. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ήταν ένας από τους παίκτες που ήθελαν να «τσεκάρουν» ο τεχνικός διευθυντής και ο σκάουτερ του Ολυμπιακού.

Ο 20χρονος μέσος έπαιξε σε όλο το 90λεπτο του αγώνα και πέτυχε τα δύο από τα τέσσερα γκολ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, αποδεικνύοντας γιατί τον καλεί ο Φερνάντο Σάντος στην Εθνική Ανδρών. Αυτή τη φορά, κλήθηκε να ενισχύσει την ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη, όμως ο Μλάπα έδωσε στο 95’ τους τρεις βαθμούς στους Γερμανούς.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία τον έχει παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Καϊζερσλάουτερν και έχει παίξει σε 13 ματς (670 λεπτά συμμετοχής, ενώ έχει σκοράρει μία φορά).

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :