Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΞΑΝΑ-ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ! ΒΡΑΖΕΙ Η...ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΕ!


Είναι για πολλά γέλια τελικά! Ακόμη είναι...ταραγμένοι στο πράσινο στρατόπεδο από την χθεσινή φάπα στο ΣΕΦ και ψάχνουν δικαιολογίες.

Απολαύστε τους :

«Σε κάθε παιχνίδι, μα σε κάθε παιχνίδι που έχει παίξει, δίνει μία τουλάχιστον τεχνική ποινή σ' εμάς o Γκόντας», δήλωσε ο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου και σήμερα είπαν να κάτσουν να...μετρήσουν φάσεις.

Η καταμέτρηση λοιπόν μιλάει για...τρεις φάσεις στο συγκεκριμένο ματς.

1. Το αντιαθλητικό που δεν δόθηκε στον Ιαν Βουγιούκα, σε αντίθεση μ αυτό που καταλογίστηκε εις βάρος του Γιασικεβίτσιους.

2. Στο καλάθι του Λόγκαν που ήταν εμπρόθεσμο (;)

3. Στην τελευταία φάση, στην οποία υποστηρίζουν πως υπήρξε φάουλ πάνω στον Μπατίστ από τον Πρίντεζη (αφού η κάμερα δεν τους αφήνει περιθώρια να...κλαίνε για τρίποντο).

«Τρία λεπτά ακόμη να παίζαμε θα είχαμε νικήσει.Θα επιστρέψουμε…» έλεγαν οι...χαμένοι του ντέρμπι στις συζητήσεις μετά τον αγώνα.

* Λοιπόν, από εδώ και στο εξής, για χάρη του εξασφύριχτρου, οι αγώνες θα έχουν διάρκεια 43 λεπτά.

** Αν θεωρείτε ίδια φάση αυτή του Βουγιούκα με του Γιασικεβίτσιους, πρέπει να είστε πολύ...μπροστά!

*** Για το καλάθι του Λόγκαν, που μετά από 3 replay δεν καταλάβαμε αν ήταν εμπρόθεσμο, τα παράπονά σας στον...Σχινά!

**** Προφήτες δεν είμαστε, αλλά είπαμε πριν ακόμα μιλήσετε για φάουλ του Πρίντεζη στον Μπατίστ, ότι εφόσον η κάμερα "δείχνει" δίποντο, κάτι άλλο θα βρείτε. Το βρήκατε λοιπόν...

Τελικά, επειδή μείναμε με την απορία... Ευχαριστηθήκατε ή όχι την επίσκεψή σας στο εξοχικό σας, όπως αποκαλείτε το ΣΕΦ; Αν κρίνουμε από το "θα επιστρέψουμε" που λέτε, μάλλον δε μείνατε και πολύ...ευχαριστημένοι. Σας περιμένουμε λοιπόν...

Κάτι τελευταίο... Το να μιλάτε ΕΣΕΙΣ για διαιτησία είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ! Βολευτείτε στη δεύτερη θέση και θα τα ξαναπούμε όταν έρθει η ώρα. Πείτε επίσης και ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που δε φύγατε με 15+ πόντους διαφορά και είχατε τη...χαρά να σας υποδεχθούν οι δικοί σας για να πανηγυρίσετε μαζί την...ήττα!

ΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :