Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ SHOW ΤΩΝ RED DROPS ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΟΑ με 78-77, αλλά και τα κορίτσια του, οι πανέμορφες τσιρλίντερς του Θρύλου, κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα βλέμματα!

Οι τσιρλίντερς, οι χορεύτριες των ομάδων μπάσκετ στα ελληνικά, έκαναν την εμφάνισή τους στα μέσα της δεκαετίας του '90 και ομορφαίνουν με την παρουσία τους στα τάιμ-άουτ των παιχνιδιών ή στο ημίχρονο, το κάθε ματς. Ο Ολυμπιακός ήταν από τους πρωτοπόρουςσε αυτόν τον τομέα και σχεδόν κάθε χρόνο ανανεώνει το ρόστερ των... χορευτριών του!

Οι «red drops» (κόκκινες σταγόνες), στο χθεσινό (12/02) μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΟΑ, έδωσαν τον δικό τους ρυθμό, και φυσικά ο κόσμος στις κερκίδες το απόλαυσε!

Ας δούμε μερικά πλάνα από την κάμερα του "onsports.gr", καθώς και τα σχετικά σχόλια:

Όπως και οι ομάδες, έτσι και αυτές, ήθελαν το... χρόνο τους για να ετοιμαστούν κατάλληλα, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν από νωρίς... ζέσταμα!


Αφού έδειξαν τον βαθμό ετοιμότητάς τους, είπαν να δείξουν τις ικανότητές τους και μπροστά σε... 10.000 κόσμο!


Ύστερα, σε μία από τις επόμενες διακοπές του παιχνιδιού, είπαν να... αλλάξουν! Ακριβώς! Όχι μόνο χορογραφία, αλλά και ρούχα! Δηλαδή «καυτά» σορτσάκια αλλά και τοπ!

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :