Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΟΡΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ 13:00 O ΑΓΩΝΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ...


Η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να διεξαχθεί κανονικά αύριο στις 15:00 ώρα Ρωσίας, δηλαδή στις 13:00 Ελλάδας, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο αγώνας μεταξύ Ολυμπιακού και Ρουμπίν Καζάν για τους "32" του Europa League. Πριν την διεξαγωγή του αγώνα θα γίνει η καθιερωμένη σύσκεψη των ανθρώπων της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με τους διαιτητές του αγώνα, τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε και τον συνάδελφό του στην ρώσικη ομάδα, Κούρμπαν Μπερντίεφ, όπως και τους εκπροσώπους των δυο ομάδων.

Πρόκειται για μια καθιερωμένη σύσκεψη που γίνεται και στα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ, όπου θα συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες του ματς και φυσικά αν έχει αλλάξει κάτι δραματικά με τον καιρό, υπάρχει περίπτωση να αναβληθεί το ματς, ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Έτσι όπως είναι οι καιρικές συνθήκες αυτή την στιγμή στη Ρωσία, τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο και αν το βράδυ υπάρξει επιδείνωση του καιρού τέτοια που να υπάρξει αλλαγή στην κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, τότε δε μπορεί ν'αποκλειστεί αλλαγή πλάνων!

Μέχρι στιγμής οι προβλέψεις για την θερμοκρασία, είναι τέτοιες που επιτρέπουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα πάντως...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :