Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Η ΕΥΡΩΠΗ... ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΥ ΧΛΕΜΠ;


Σήμερα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση της απόκτησης του Αλεξάντερ Χλεμπ, αλλά φαίνεται ότι δυσκολεύει όλο και περισσότερο η υπόθεση του ο Λευκορώσου.

Το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του Χλεμπ, αλλά και το γεγονός ότι σε περίπτωση απόκτησής του θα πρέπει να αναθεωρήσει το πλάνο του ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, όσον αφορά τη λίστα που θα παραδώσει στην UEFA για τους αγώνες του Europa League, αποτελούν εμπόδια για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του 31άχρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Βάσκος έχει αποφασίσει να συμπεριλάβει στην ευρωπαϊκή λίστα τους Ντιόγκο, Κάρολ και Καζίμ και θα πρέπει να εξοικονομήσει μια θέση και για τον Χλεμπ, «κόβοντας» κάποιον άλλο. Διάφορα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, του πρότειναν να μην αγωνιστεί στην Ευρώπη, αλλά ο ίδιος, δε συμφωνεί με αυτό το ενδεχόμενο.

Επιπλέον πρόβλημα αποτελεί και ότι ο Λευκορώσος πιάνει θέση ξένου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να αποχωρήσει ο Μόνχε, όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει.

Όλα αυτά δείχνουν ότι δύσκολα θα προχωρήσει η απόκτηση του Χλεμπ, χωρίς όμως να σημαίνει ότι είναι και απίθανο να αλλάξει κάτι και να ντυθεί ο 31άχρονος στα ερυθρόλευκα.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στη σημερινή συζήτηση, χωρίς να αποκλείεται αλλαγή σκηνικού...



Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :