Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΛΙΣΤΑ;


Στην πορτογαλική αγορά φαίνεται πως στρέφεται και πάλι ο Ολυμπιακός για την αναζήτηση προπονητή. Μετά τους Ντομίνγκος και Περέιρα, οι ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν βάλει στο στόχαστρο τον προπονητή της Μπράγκα, Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «O’ Jogo», έχουν γίνει ήδη επαφές με τον 38χρονο τεχνικό που φέτος οδήγησε την ομάδα του στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και τα προκριματικά του Champions League.

«Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια με την Μπράγκα και σε αυτό προβλέπεται ρήτρα 2,5 εκατ. ευρώ, αλλά η μετακίνηση μπορεί να γίνει με λιγότερα χρήματα ή ακόμη και με ένα συμβολικό ποσό, καθώς η διοίκηση του συλλόγου δεν θα του κλείσει την πόρτα», αναφέρει το δημοσίευμα προσθέτοντας πως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ είναι οι Σέρζιο Κονσεϊσάο και Ζοσέ Πεσέιρο.

«Η απάντησή του στον Ολυμπιακό αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας κι αφού συναντηθεί με τον πρόεδρο της Μπράγκα, Αντόνιο Σαλβαδόρ».

Στο παρελθόν είχε δουλέψει σε Καμάσα (2003-2008), Τσάβες (2008-2009), Μπέιρα Μαρ (2009-2011), ενώ φέτος εργάστηκε στην Μπράγκα αντικαθιστώντας τον… Ντομίνγκος Πασιένσια όταν αυτός μετακόμισε στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :