Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΤΣΑΚΑΣ!


Στην Ελλάδα βρίσκεται από τη 1.30 το μεσημέρι ο Σαουδάραβας πρίγκιπας, ο οποίος μέσω διαδικτυακής του συνέντευξης, είχε εκδηλώσει την πρόθεση να πάρει στην κατοχή του τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, Φεϊζάλ μπιν Αμπντουλαζίζ!

Τον πρίγκιπα υποδέχθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», στην αίθουσα VIP ο εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Βλάσης Τσάκας...

Στο πλάνο του μπιν Αμπντουλαζίζ ήταν να παρακολουθήσει το σημερινό ματς του ΠΑΟ με την ΑΕΚ αλλά... η Ένωση δεν μπόρεσε να του εξασφαλίσει μπουθ, όπως είχε ζητήσει. Ο Σαουδάραβας θα επιδιώξει συνάντηση με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη αυτοπροσώπως ενώ έχει προγραμματίσει να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη στα ΜΜΕ για να ανακοινώσει τις προθέσεις του.

Στα πλάνα του είναι επίσης να μεταβεί στην αυριανή Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ και να κάνει επίσημα την πρότασή του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Όμως... για να παραστεί θέλει εξουσιοδότηση του Βαρδινογιάννη, κάτι το οποίο προς το παρόν μάλλον είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :