Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ FINAL4 ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ - ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ


Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη στον 2ο ημιτελικό του φάιναλ 4 (18-19/5, Αργοστόλι) του Κυπέλλου Ελλάδας πόλο ανδρών.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και στις 18:30 θα προηγηθεί ο 1ος ημιτελικός μεταξύ της Χίου και του ΠΑΟ.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 18:00 και όπως έχει συμφωνηθεί δεν θα πραγματοποιηθεί αγώνας μεταξύ των ηττημένων των δύο ημιτελικών.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της κλήρωσης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΕ, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Κατσαρός, ζήτησε από τους εκπροσώπους των 4 ομάδωμ, να καταβάλουν και εκείνοι προσπάθεια ώστε η διοργάνωση αφενός να στεφθεί από επιτυχία και αφετέρου όλοι μαζί να αναδείξουν το πραγματικό νόημα του αθλητισμού προς όφελος της υδατοσφαίρισης.

Ο Διευθυντής της ΚΟΕ Γιώργος Χριστοφοράτος, από την μεριά του, ενημέρωσε για τα μέτρα ασφαλείας που έχουν αποφασιστεί και τα οποία, μεταξύ των άλλων, περιλαμβάνουν τη χορήγηση 25 προσκλήσεων σε κάθε Σωματείο (σύνολο 100) και άλλων 100 στον συνδιοργανωτή ΝΟ Αργοστολίου. Οι υπόλοιπες θέσεις, με τις κατάλληλες ζώνες ασφαλείας, θα καλυφθούν από παιδιά των σχολείων του νησιού.

Η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του Φάιναλ Φορ (17/5), σε ξενοδοχείο του Αργοστολίου (18.00), ενώ η τεχνική σύσκεψη των αγώνων θα γίνει το μεσημέρι (12.30) της επόμενης ημέρας (18/5) στο Κολυμβητήριο.

Στην κλήρωση ήταν παρόντες, από πλευράς ΚΟΕ, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ο Ταμίας Ηλίας Ξιάρχος, ο Διευθυντής Γιώργος Χριστοφοράτος, ο ειδικός συνεργάτης Νίκος Σπηλιωτόπουλος και ο μάνατζερ υδατοσφαίρισης Αντώνης Αρώνης.

Από πλευράς των φιναλίστ, ο μάνατζερ του Ολυμπιακού Άκης Λογοθέτης, ο προπονητής του ΝΟ Βουλιαγμένης Τεό Λοράντος, ο μάνατζερ του ΝΟ Χίου Τάσος Παπαναστασίου και ο έφορος του ΠΑΟ Νίκος Πλυτάς.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :