Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ MEDIA DAY ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ Ο Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα και όχι μόνο στους επίσημους αγώνες, αλλά και στα φιλικά, στις προπονήσεις, ακόμη και στις εκδηλώσεις των ερυθρόλευκων.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος λοιπόν, έδωσε το "παρών" και στην Media Day της ΚΑΕ Ολυμπιακός λίγο πριν την έναρξη του Final-Four, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του τμήματος, Χρήστο Σταυρόπουλο, ενώ απουσίαζαν ο αδερφός του, Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά και ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων, Γιώργος Σκινδήλιας.

Ενόψει Final-Four ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν έκανε δηλώσεις, ενώ είχε ολιγόλεπτες κουβέντες, είτε με μέλη του προπονητικού επιτελείου του Ολυμπιακού, είτε με τους στενούς του συνεργάτες.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, παρακολούθησε την εξέλιξη της εκδήλωσης, στην οποία οι δημοσιογράφοι "ανέκριναν" τους παίκτες, μιλώντας μαζί τους για το Final-Four της Κωνσταντινούπολης.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :