Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*


Την περίπτωση του Μπράνισλαβ Τραΐκοβιτς της Βοϊβοντίνα εξετάζουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν ρίξει το… βάρος στην ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου και την διαφαινόμενη αποχώρηση του Όλοφ Μέλμπεργκ.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες, μετά την είδηση της απομάκρυνσης του Σουηδού, στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, οι προτάσεις για κεντρικούς αμυντικούς πέφτουν… βροχή.

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν προταθεί στους ερυθρόλευκους ξεχωρίζει αυτό του Μπράνισλαβ Τραΐκοβιτς της Βοϊβοντίνα. Ο 22χρονος αμυντικός θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του σέρβικου ποδοσφαίρου και οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει να συλλέγουν πληροφορίες για την περίπτωσή του.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής», τον παίκτη γνωρίζει πολύ καλά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ενώ στα θετικά για τους ερυθρόλευκους, σε περίπτωση που κινηθούν για την απόκτησή του, είναι οι πολύ καλές σχέσεις που έχουν οι διοικήσεις των δύο συλλόγων από την πρόσφατη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Κατάι.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :