Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ, ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ... ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΝΤΕΖ!


Τον γεννημένο στην Ελβετία Πορτογάλο στόπερ Πένδρο Μέντεζ, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο προπονείται υπό τις οδηγίες του Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης, φέρνει στο Λιμάνι ο Ολυμπιακός.

Ο 22χρονος στόπερ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που είχε δοθεί δανεικός στην Ρεάλ Μαδρίτης την τελευταία χρονιά, μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για τον Πορτογάλο Πέδρο Φελίπε Τεοντόσιο Μέντεζ, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννημένος στην Ελβετία και διεθνής με την Εθνική της χώρας του στις ομάδες U17, U19, U20 και U21.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει μάνατζερ τον Ζόρζε Μέντεζ, ο οποίος τον πρότεινε στον Λεονάρντο Ζαρντίμ, και ο προπονητής των ερυθρόλευκων τον φέρνει για δοκιμή στο Ρέντη. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρωταθλητής", ο νεαρός βρέθηκε στην Μαδρίτη την τελευταία χρονιά ως επιλογή του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος θεωρεί τον υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό (1,88μ. Και 78 κιλά) εξαιρετικά ταλαντούχο.

Μάλιστα, στην Β' ομάδα της Ρεάλ αγωνίστηκε σε 23 αγώνες και είχε πετύχει ένα γκολ, ενώ ο Μουρίνιο τον χρησιμοποίησε και σε ματς του Champions League, στο εκτός έδρας 3-0 επί του Άγιαξ.
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :