Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΒΕΛΟΣΟ, ΚΟΥΣΤΟΔΙΟ ΚΑΙ ΒΑΝΤΙΝΙΟ ΟΙ 3 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑ...


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ χρειάζεται ένα «εξάρι»... Ακριβός αλλά λατρεία ο πρώτος, γνωστός και εφικτός ο δεύτερος, ελεύθερος ο τρίτος...

Ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ετοιμάζεται να κάνει τις εισηγήσεις του, με την εφημερίδα "Γαύρος" να αναφέρει πως για τον άξονα έχει τρία ονόματα στο μπλοκάκι του.

Ο πρώτος είναι ο Πορτογάλος διεθνής παίκτης της Τζένοα, Βελόσο, ο οποίος θεωρείται μια πρώτης τάξης λύση για την μεσαία γραμμή, και είναι προς πώληση, με την διαφορά ότι οι καλές εμφανίσεις του στο Euro έχουν κάνει το κασέ του να ανέβει κατακόρυφα, ενώ υπάρχουν πλέον αρκετοί ενδιαφερόμενοι.

Όσον αφορά την περίπτωση του Κουστόδιο, που θεωρείται λιγότερο ποιοτική λύση από τον Βελόσο, ο 29χρονος είναι σε στυλ Ορμπάιθ, ενώ παραμένει άγνωστο το ποσό που θα ζητήσουν για να τον παραχωρήσουν στην Μπράγκα όπου αγωνίζεται και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Όσο για τον τρίτο της... λίστας του Ζαρντίμ, τον Βαντίνιο, πρόκειται για ένα Βραζιλιάνο που έχει μείνει ελεύθερος και μέχρι την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Μπράγκα. Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος και έφυγε για τα Εμιράτα, όπου αγωνίστηκε μισή σεζόν και στη συνέχεια υπέγραψε στην Παρανά. Ωστόσο, η Σαρία από τα Εμιράτα, προηγούμενη ομάδα του, δεν έχει στείλει τα απαραίτητα έγγραφα και δεν μπόρεσε να υπογράψει. Έτσι, ο 34χρονος Βραζιλιάνος παραμένει ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :