Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ... ΠΡΙΝΤΕΖΗ!


Ο Γιώργος Πρίντεζης αποτελεί ένα από τα πιο... «hot» ονόματα της μεταγραφικής αγοράς, μετά την εκπληκτική χρονιά που πραγματοποίησε με τα ερυθρόλευκα.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε δηλώσει εξαρχής πως προτεραιότητά του είναι να μείνει στον Θρύλο, ωστόσο στις πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στη διοίκηση και τον ατζέντη του παρατηρήθηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό μέρος.

Η παραμονή του στον Ολυμπιακό έχει δυσκολέψει αρκετά, σύμφωνα με δημοσιεύμα του "sentragoal.gr", εντούτοις οι δυο πλευρές θα μιλήσουν ξανά και υπάρχει πρόθεση να βρεθεί η χρυσή τομή για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Πάντως, όπως φαίνεται, η υπόθεση εξελίσσεται σε θρίλερ και αναμένεται να... τραβήξει αρκετά.

Πιθανότατα ο Πρίντεζης θα περιμένει μέχρι την 1η του Ιουλίου για να μιλήσει με τους ανθρώπους της Νέας Υόρκης που έχουν τα δικαιώματά του. Δεν είναι μυστικό πως το ΝΒΑ αποτελεί παιδικό όνειρο για τον ίδιο και κάποια στιγμή θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί κατά πολύ από την πορεία των συζητήσεων με τους ερυθρόλευκους. Η εκπληκτική του χρονιά με τον Ολυμπιακό δεν έχει αφήσει αδιάφορες και τις ευρωπαϊκές ομάδες, βέβαια...

Ηδη έχει στα χέρια του κάποιες προτάσεις, εκ των οποίων η μία (από Τουρκία) είναι εξαιρετική. Παρ' όλα αυτά, το σενάριο να μετακομίσει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :