Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ... ΜΑΧΕΣ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΣΤΗ ΒΑΡΣΟΒΙΑ *ΒΙΝΤΕΟ*


Σοβαρά επεισόδια έλαβαν χώρα στο κέντρο της Βαρσοβίας ανάμεσα σε Ρώσους και Πολωνούς οπαδούς, λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεταξύ τους αναμέτρησης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η παρέμβαση της αστυνομίας, δεν εκτόνωσε την κατάσταση, αντίθετα αποτέλεσε και αιτία για ακόμη περισσότερες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων!

Σύμφωνα με το δημοσίευα οι Ρώσοι είχαν διαμηνύσει ότι θα κατευθύνονταν με πορεία στο γήπεδο για τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της πατρίδας τους και οι Πολωνοί χούλιγκαν… τους περίμεναν στο δρόμο!

Το κέντρο της Βαρσοβίας μετατράπηκε σε… πεδίο μάχης με πολλές συγκρούσεις σώμα με σώμα, πετροπόλεμο και μάχη με τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι Αρχές προχώρησαν σε χρήση χημικών, ώστε να απομακρύνουν τους Πολωνούς χούλιγκαν και κατάφεραν να διαχωρίσουν τα δύο αντίπαλα «στρατόπεδα» έπειτα από λίγη ώρα.

Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :