Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΥΠΟ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΚΟΜΙΣ ΚΑΙ ΜΠΕΝΑΛΟΥΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ


Οι Μπαφτεμπί Γκομίς και Γιοάν Μπεναλουάν, κατηγορήθηκαν για βιασμό νεαρής γυναίκας, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ) και είναι προσωρινά κρατούμενοι από την Αστυνομία της Λιόν.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους μετά τη σχετική καταγγελία, ο επιθετικός της Λιόν και ο αμυντικός της Τσεζένα αποπλάνησαν την κοπέλα και την ανάγκασαν χωρίς τη θέλησή της να συμμετάσχει σε σεξουαλικές πράξεις.

Αρχικά δεν υπήρξαν συλλήψεις, αλλά μόνο καταθέσεις, αφού δεν είχε αναγνωριστεί καν ο Μπεναλουάν. Η υπόθεση ωστόσο προχώρησε άμεσα και οι δύο Γάλλοι ποδοσφαιριστές πέρασαν το βράδυ της Τετάρτης στο κρατητήριο, από την στιγμή που αυτοί έχουν υποδεχθεί ως δράστες από το φερόμενο ως θύμα.

Αμφότεροι αρνούνται κάθε κατηγορία, προσπαθώντας να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, και μιλούν για σκευωρία που πλήττει το κύρος και την προσωπικότητά τους.

Οι δύο ποδοσφαιριστές υπήρξαν συμπαίκτες στη Σεντ Ετιέν, έχοντας αναπτύξει σχέση φιλίας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :