Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΙΑΣΜΟ Ο ΓΚΟΜΙΣ!


Σοκαρισμένη είναι η κοινή αθλητική, και όχι μόνο, γνώμη της Γαλλίας από την είδηση πως ο επιθετικός της Λιόν, Μπαφετίμπι Γκομίς κατηγορείται για το βιασμό μιας 38χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η 38χρονη κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από δύο άνδρες, στους οποίους αναγνώρισε το πρόσωπο του 26χρονου Γάλλου, ενώ τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως και ο δεύτερος άνδρας είναι μέλος των «λιονέ», χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ υπάρχουν φήμες ότι ο Γκομίς πέρασε τη νύχτα υπό κράτηση σε αστυνομικό τμήμα της Λιόν, με τον ίδιο πάντως να αρνείται τις κατηγορίες.

«Αρνούμαι όλες τις κατηγορίες που έχουν διατυπωθεί εναντίον μου και, σε αντίθεση με ό,τι έχει γραφτεί, δεν πέρασα το βράδυ μου στην αστυνομία. Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διεθνής επιθετικός σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ανακοίνωση μάλιστα εξέδωσε και η γαλλική ομάδα, η οποία τάχθηκε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή της, τονίζοντας: «Επισήμως, η Λιόν αρνείται κατηγορηματικά ότι ο Γκομίς πέρασε τη νύχτα του σε αστυνομικό τμήμα και ότι υπάρχει και άλλος παίκτης μπλεγμένος στην υπόθεση. Ξεκάθαρα αυτά τα ρεπορτάζ από τα Μέσα, προσπαθούν να βλάψουν τους παίκτες που εμπλέκουν και να υπονομεύσουν την ομάδα μας».
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :