Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΠΡΑΣΙΝΗ... «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΓΙΑ ΤΑΛΕΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!


Ταλέντο για τη θέση Νο1 έχουν εντοπίσει στον Ολυμπιακό, στη σχολή του Τάκη Οικονομόπουλου, ο οποίος ήταν ο πρώτος προπονητής του Αντώνη Νικοπολίδη, και διατηρεί μια σχολή τερματοφυλάκων που κρατάει υψηλά στάνταρ κάνοντας πολύ σοβαρή δουλειά και όπως φαίνεται, τελικά οι πράσινοι... "βοηθούν" τον Θρύλο στην... εύρεση ταλέντων.

Εκτός από την σπουδαία καριέρα που έχει πίσω του ο Οικονομόπουλος, έχει επίσης δουλέψει με γκολκίπερς όπως ο Βάντσικ, αργότερα ο Κοτσόλης, και στην πιο πρόσφατη εποχή με τερματοφύλακες όπως ο Καπίνο.

Στην σχολή του ο Τάκης Οικονομόπουλος έχει αρκετά ταλέντα, και ο Ολυμπιακός που την... «ψάχνει» τελευταία με τη θέση του τερματοφύλακα, έχει εντοπίσει και παρακολουθεί στενά έναν... μαθητή του. Μάλιστα λέγεται πως οι ερυθρόλευκοι δεν θέλουν να χάσουν ξανά μία περίπτωση σαν και αυτή.

Επίσης, υπάρχουν φήμες που θεωρούν πως η αποχώρηση του Βασίλη Αλεξούδη από τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καθόλου τυχαία, και σύμφωνα με την εφημερίδα Γάτα είναι πιθανό να κάνει το δρομολόγιο Παιανία – Πειραιά...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :