Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΟΙ... ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ!


Ο Ολυμπιακός δεν δείχνει σημάδια βιασύνης σε ό,τι αφορά τη στελέχωση του ρόστερ της φετινής ομάδας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν γίνεται δουλειά για τα μεταγραφικά. Η άφιξη του Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συζητήσεις που είχε με τους άμεσους συνεργάτες του σηματοδοτούν την έναρξη του… σαφάρι για την ενίσχυση των ερυθρόλευκων...

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση θέλει να έχει όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη άποψη για το υλικό της ομάδας που πλέον βρίσκεται σε… καθεστώς αξιολόγησης. Προτεραιότητες για τους ανθρώπους του Θρύλου αποτελούν ένας μέσος και ένας κεντρικός αμυντικός.

Για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής, διερευνητικές επαφές φαίνεται να έχουν πραγματοποιηθεί για τον Τσάβες, ο οποίος όμως, είναι «αλμυρός», με αποτέλεσμα να μην αποκλείεται και το ενδεχόμενο της συνιδιοκτησίας, όπως είπαμε και νωρίτερα. Δυνατά «παίζει» και του Κουστόδιο, με τη διαφορά πως η Μπράγκα... «μυρίστηκε» το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων και έσπευσε να του ανανεώσει το συμβόλαιο, ενώ μια ακόμη λύση για τη μεσαία γραμμή είναι ο Σουηδός Φάρνερουντ.

Στο θέμα του αμυντικού, ο Άλβες αποτελεί τον ευσεβή πόθο του Ζαρντίμ, όμως πρόκειται για μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση, με αποτέλεσμα να υπάρχει και η εναλλακτική του Πόλγκα.

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα θέλουν τον Ολυμπιακό να ενδιαφέρεται και για τον 25χρονο αμυντικό μέσο Ζέλσον Φερνάντεζ, ο οποίος ψάχνει τρόπο να φύγει από τη Σεντ Ετιέν και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός σε Λέστερ και Ουντινέζε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :