Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΣΑΒΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΜΙΚΑ


Στο τέλος της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις σε δύο μέτωπα που έχει ανοίξει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του επιτελικού μέσου, περιμένοντας απάντηση από τον Τσάβες, ενώ βρίσκεται σε αναμονή ο Φορμίκα.

Ο Κριστιάν Τσάβες βρίσκεται εδώ και αρκετό διάστημα στο μικροσκόπιο του Δημήτρη Μπαρμπαλιά, ο οποίος τον παρακολούθησε το διάστημα που βρισκόταν στην Αργεντινή, με τον 26χρονο μέσο της Μπόκα Τζούνιορς να ταιριάζει απόλυτα σε αυτό που ψάχνουν οι ερυθρόλευκοι για τη μεσαία γραμμή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής» τις τελευταίες μέρες υπήρξε νέα επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και η Μπόκα φέρεται να μην έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Αργεντινό παίκτη αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί ως προς το οικονομικό. Το ποσό που αξιώνει η ομάδα του Μπουένος Άιρες κυμαίνεται στα 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ και μέχρι την Παρασκευή θα γίνει η καθοριστική επαφή.

Φυσικά όλα θα εξαρτηθούν από τις εισηγήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, μετά από όλες τις προεργασίες που έχουν γίνει από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, εφόσον το αποφασίσουν θα αποκτήσουν τον Τσάβες ακόμα και με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

Από εκεί και πέρα στο χέρι των ανθρώπων του Ολυμπιακού βρίσκεται και το θέμα του Μάουρο Φορμίκα. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ο οποίος προέρχεται από μια καλή χρονιά με τη φανέλα της Μπλάκμπερν, με ένα ποσό κοντά στα 500.000 ευρώ μπορεί να έρθει στην Ελλάδα. Οι ερυθρόλευκοι θα αποκτήσουν ένα μέρος των δικαιωμάτων με αυτό το ποσό το οποίο αναλογεί στο 20%.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :