Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΤΟ «ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ» ΣΤΟΝ ΜΙΚΙ ΡΟΚΕ (VIDEO & PHOTOS)




















Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στις 26 Ιουνίου η κηδεία του Μίκι Ροκέ, στη γενέτειρά του, το Τρεμ της Γέιδα.

Ο 23χρονος παίκτης της Μπέτις κηδεύτηκε και μεγάλες προσωπικότητες του ισπανικού ποδοσφαίρου, του είπαν το τελευταίο "αντίο".

Οι φίλαθλοι αλλά και οι άνθρωποι της Μπέτις και της Σεβίλλης, ενώθηκαν ξανά μόλις πέντε χρόνια μετά τον θάνατου του Αντόνιο Πουέρτα.

Εκατοντάδες κόσμος πέρασε από τον νεκροθάλαμο για να "χαιρετήσει" για τελευταία φορά τον εκλιπόντα, ενώ οι οπαδοί της Μπέτις άφησαν έξω από το γήπεδο της ομάδας τους, αφιερώσεις, κασκόλ και κεριά, με τους φίλους της Σεβίλλης να κάνουν το ίδιο, αφήνοντας στην άκρη την "αιώνια" αντιπαλότητά τους.

Παράλληλα η εθνική ομάδα της Ισπανίας κράτησε ενός λεπτού σιγή πριν την προπόνηση, ενώ ο Σέρχιο Μπουσκέτς δημοσίευσε την επιστολή του:

"Έχοντας πληροφορηθεί την τραγική είδηση του θανάτου ενός συναδέλφου, θα ήθελα να στείλω όλη την στήριξή μου και να ευχηθώ δύναμη στην οικογένεια και τους φίλους του Μίκι Ροκέ.

Έφυγε ένας υπέροχος άνθρωπος, ένας μεγάλος αθλητής, ένα παράδειγμα για όλους μας, όμως πάνω απ’ όλα, έφυγε ένας συμπαίκτης με τον οποίο μοιράστηκα στιγμές τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ευρισκόμενος ακόμα σε κατάσταση σοκ και αντιλαμβανόμενος το πόσο άδικη είναι η ζωή, σε αυτές τις στιγμές έχω μόνο μια σκέψη, να κάνω ότι μπορώ ώστε να του αφιερώσω την κατάκτηση του τροπαίου για το οποίο δίνουμε όλοι μαζί εδώ τη μάχη μας".


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :