Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΤΡΑΪΚΟΒΙΤΣ: ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Μπράνισλαβ Τραΐκοβιτς αρέσει στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), με τον ίδιο να δηλώνει στο "gazzetta.gr" έτοιμος να εκμεταλλευθεί την ερυθρόλευκη ευκαιρία, εφόσον αυτή έρθει...

Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς παρακολουθεί τον Μπράνισλαβ Τραΐκοβιτς, καθώς ο νεαρός αμυντικός της Βοϊβοντίνα θεωρείται ως ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της Σερβίας. Μόλις στα 20 του χρόνια έχει προσελκύσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων και ανάμεσά τους φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Ο Τραΐκοβιτς μίλησε για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων τονίζοντας: «Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον, όμως δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω κάτι για κρούση» ήταν το αρχικό του σχόλιο και πρόσθεσε:

«Είμαι ανοιχτός σε μια τέτοια ευκαιρία, ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλος σύλλογος και αποτελεί μεγάλη φιλοδοξία. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όμως είμαι στη Βοϊβοντίνα και αν έρθει κάτι τότε θα μπορώ να μιλήσω για περισσότερα...»
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :