Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΑΛΙΑ Ο ΖΑΡΝΤΙΜ


Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", την πρόθεση να μιλήσει εντός των επόμενων ημερών και με τον σκάουτερ του Ολυμπιακού, Δημήτρη Μπαρμπαλιά, για τις περιπτώσεις που έχει εντοπίσει.

Ο Πορτογάλος θέλει να ενημερωθεί από πρώτο χέρι από τον σκάουτερ των ερυθρόλευκων για όλους τους παίκτες που έχει δει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάφορες χώρες της γης μήπως βγει κάποιο... λαβράκι.

Άλλωστε ο Μπαρμπαλιάς έχει στο μπλοκάκι του πολλές επιλογές για κάθε θέση. Μέσα στην λίστα του υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που είναι ιδιαίτερα προσιτοί οικονομικά αλλά και αρκετά ποιοτικοί.

Για την ώρα πάντως ο σκάουτερ των νταμλπύχων Ελλάδας περνάει δύσκολες στιγμές, διότι έχασε την πολυαγαπημένη του μητέρα. Από την στιγμή πάντως που μαθεύτηκε το θλιβερό αυτό συμβάν δεν σταμάτησε να δέχεται συλλυπητήρια για την μεγάλη του αυτή απώλεια (κυρίως από τον Ολυμπιακό).
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :