Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΟΝ ΜΠΡΟΥΝΟ ΑΛΒΕΣ ΜΕ 2 ΕΚ., ΛΕΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ!


Το δανεισμό του Μπρούνο Άλβες με ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ φέρεται να επιδιώκει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ρωσική εφημερίδα "Sport Εxpress".

Επιπλέον ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός έδωσε συνέντευξη σε μία άλλη ρωσική εφημερίδα, τη "Sovietsky Sport", στην οποία αναφέρει: "Κυκλοφορούν διάφορες φήμες, αλλά ο ατζέντης μου δεν με έχει ενημερώσει για κάποια πρόταση. Είμαι παίκτης της Ζενίτ, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και θέλω να παλέψουμε για να πάρουμε τον τίτλο".

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι για τον παίκτη έχει δείξει ενδιαφέρον η Γιουβέντους αλλά και η Φιορεντίνα, ενώ στον πορτογαλικό Τύπο, ο Μπρούνο Άλβες ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Από τον Ολυμπιακό, προς το παρόν, δεν επιβεβαιώνεται ότι υπάρχουν επαφές με τη Ζενίτ, αλλά είναι κοινό μυστικό ότι σε συζητήσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ με τους διοικούντες είχε αναφερθεί το όνομα του 31χρονου αμυντικού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, άλλωστε σε δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας του, είπε, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει: "Η πορτογαλική αγορά είναι αρκετά ακριβή. Οι καλοί παίκτες δεν είναι ελεύθεροι και είναι δύσκολο να κάνουμε μία επένδυση".
Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :