Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΝΩΛΑ - ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ!


Ένα λάθος του Μανωλά στην προπόνηση έκανε τον Πάντελιτς να την πει στον Έλληνα αμυντικό με την ατάκα : "Άσε με, Μπεκενμπάουερ"!

Σε όλες τις ομάδες του πλανήτη, στις προπονήσεις, συμβαίνει κάποια φορά τα νεύρα να ξεπερνούν τα όρια. Κάτι τέτοιο έγινε και στον Ολυμπιακό στη σημερινή πρωινή προπόνηση, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "redplanet.gr".

Σε μία άσκηση, όπου οι ομάδες ήταν χωρισμένες σε τρεις εξάδες, ο Κώστας Μανωλάς προτίμησε να κάνει μια μακρινή πάσα χωρίς νόημα, αφού δεν υπήρχε περίπτωση να την προλάβει ο Μάρκο Πάντελιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός εκνευρίστηκε από την επιλογή του Μανωλά και γύρισε προς το μέρος του, λέγοντας "άσε με, Μπεκενμπάουερ!". Ο Πάντελιτς εξήγησε στον Έλληνα στόπερ πως έπρεπε να κάνει κοντινή πάσα και να κυκλοφορήσει τη μπάλα και όχι να επιχειρήσει βαθιά μπαλιά.

Ο Μανωλάς είχε στη συνέχεια ένα διάλογο για τη φάση με τον Σέρβο συμπαίκτη του, χωρίς αυτή η ένταση της στιγμής να πάρει περαιτέρω διαστάσεις, με το θέμα να θεωρείται λήξαν.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ήταν μπροστά στο γεγονός και μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης είχε τετ α τετ με τον Μάρκο Πάντελιτς.

Πριν από αυτό το περιστατικό πάντως,όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Μανωλάς είχε ακόμα μία στιγμή έντασης, με τον Τάσο Παπάζογλου αυτή τη φορά. Ο Παπάζογλου ανέτρεψε τον Μανωλά, ο οποίος είχε υπερβολική αντίδραση στο πέσιμό του.

- "Δεν σε βρήκα", είπε ο Παπάζογλου.

- "Με βρήκες", με κάτι "γαλλικά" παράλληλα, ήταν η άμεση αντίδραση του Μανωλά, για να απαντήσει στη συνέχεια στο ίδιο μήκος κύματος και ο Παπάζογλου.

Εκεί, παρενέβη ο Πάντελιτς, ο οποίος είπε στον Τάσο Παπάζογλου να ηρεμήσει και να σταματήσει,όπως και έγινε.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :