Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΔΙΝΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΟΥΝ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ!


Ο Μάρκο Κέσελ ανοίγει το δρόμο του Στράτου Περπέρογλου για τον Ολυμπιακό...

Με τη διαφορά πως τις τελευταίες ώρες γίνεται... "μάχη" για το θέμα του διεθνή φόργουορντ, αφού τη μία στιγμή ο παίκτης φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό και την άλλη να παραμένει στον Παναθηναϊκό!

Το απόγευμα, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο μάνατζερ του Κέσελ, Μίσκο Ραζνιάτοβιτς, ανακοίνωσε πως ο Σέρβος φόργουορντ είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, κάτι που σημαίνει ότι ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για την απόκτηση ενός σμολ φόργουορντ που θα καλύψει το κενό του και συνειρμικά το μυαλό όλων πήγε στον Στράτο Περπέρογλου για τον οποίο έχει εκφραστεί ενδιαφέρον, ανεξάρτητα αν ο Ολυμπιακός δεν επιβεβαιώνει την επίσημη πρόταση.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός φέρεται να... επιστρέφει στην υπόθεση του παίκτη παρόλο που στη χθεσινή επαφή της πράσινης ΚΑΕ με τον εκπρόσωπο του Περπέρογλου υπήρξε διαφορά που ξεπερνούσε τις 200 χιλιάδες ευρώ.

Οι τελευταίες πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", αναφέρουν πως ήδη έχει ανοίξει νέος δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές και μάλιστα πως είναι σε πολύ καλλύτερο δρόμο απ' αυτόν που ήταν ως τη Παρασκευή το μεσημέρι...

Μέσα στην ημέρα ίσως υπάρξουν οριστικές εξελίξεις με τον Παναθηναϊκό να πιέζει για την απάντηση του Περπέρογλου και τον Ολυμπιακό να περιμένει πλέον για να δει αν ο παίκτης θα τα... σπάσει με τους «πράσινους».

Σε αυτή την περίπτωση θα μπουν πολύ δυνατά στη διεκδίκησή του και έχουν πάρα πολλές πιθανότητες να τον αποκτήσουν ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν πρόσκειται να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

* Πως "γυρνάνε" τα πράγματα... Εκεί που δεν τους ενδιέφερε και πολύ αν θα μείνει ή θα φύγει ο Περπέρογλου, ξαφνικά... Τα πάντα για να μην γίνει κόκκινος...
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :