Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ...ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*


Ο Ολυμπιακός ανέβασε την προσφορά του στον Δημήτρη Μαυροειδή, αποκτώντας παράλληλα το προβάδισμα για την απόκτηση του 27χρόνου διεθνούς σέντερ, έναντι του ΠΑΟ.

Μέχρι πριν λίγες ώρες, τα διάφορα δημοσιεύματα ήθελαν τον Μαυροειδή να είναι πολύ κοντά στους «πράσινους», οι οποίοι είχαν καταθέσει καλύτερη πρόταση κατά 100.000 ευρώ για συμβόλαιο δύο ετών. Οι ερυθρόλευκοι, ωστόσο, «επέστρεψαν» δυναμικά στην διεκδίκηση του 27χρόνου σέντερ, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την συνεργασία τους στο Μαρούσι την σεζόν 2009-10, και η διαφορά, που υπήρχε υπέρ του ΠΑΟ... γεφυρώθηκε.

Ο Μαυροειδής αναμένεται να αποφασίσει αύριο Δευτέρα (16/7) για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του, μετά το Περιστέρι, τον Πανιώνιο, το Μαρούσι και την ισπανική Μπιλμπάο, με τους ερυθρόλευκους στην παρούσα φάση να έχουν το προβάδισμα στην διεκδίκηση του.

Άλλωστε το «τάιμινγκ», δεν ευνοεί τους «πράσινους», που προς το παρόν έχουν δώσει προτεραιότητα στην παραμονή του Στράτου Περπέρογλου για... τους δικούς τους λόγους γοήτρου.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η μάχη των "αιωνίων" καλά κρατεί για Μαυροειδή και Περπέρογλου, κάτι για το οποίο σας ενημερώσαμε νωρίτερα. (Δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Για να δούμε τώρα, που θα πρωτο-ανεβάσουν την προσφορά τους οι πράσινοι;


Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :