Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΓΚΥΖΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΕΚ


Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών (αυτόπτες μάρτυρες μιλούν για θερμόαιμους του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ) έγιναν τις πρώτες ώρες της Τρίτης στην περιοχή του Γκύζη, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Φαίνεται πως πρόκειται για ένα ακόμη από τα γνωστά «ραντεβού» για ξεκαθάρισμα… λογαριασμών, δίνοντας συνέχεια σε αυτό που είχε προηγηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας σε Νέα Σμύρνη και Νέο Κόσμο.

Πληροφορίες του δημοσιεύματος αναφέρουν πως υπήρξαν άγριες συμπλοκές μεταξύ περίπου 100 ατόμων, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματίες που μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε καταστήματα και σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία του Γκύζη.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν υπάρχουν συλλήψεις ή προσαγωγές, πάντως στο σημείο και την γύρω περιοχή επικρατεί ησυχία και οι ταραχοποιοί των δύο ομάδων έχουν απομακρυνθεί. Νεώτερα αναμένονται εντός της ημέρας, όπου η αστυνομία αναμένεται να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το συμβάν.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :