Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

«ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΑΝΟ Ο ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΜΑ!»


Οι “τζιαλορόσι” θα κινηθούν για τον Τοροσίδη, μόνο αν δεν ευοδωθεί η απόκτηση του Φρεντερίκο Μπαλτζαρέτι από την Παλέρμο, όπως εξηγεί ο ρεπόρτερ της Ρόμα στην "Gazzetta dello Sport", Μάσιμο Τσεκίνι.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μπορεί οι Ιταλοί δημοσιογράφοι να παρουσιάζουν τον 26χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στην τελική ευθεία για την μεταγραφή του στη Ρόμα, τα πράγματα, ωστόσο, δεν είναι ακριβώς έτσι όπως εξηγεί στο "gazzetta.gr" o Μάσιμο Τσεκίνι, ο οποίος επί σειρά ετών καλύπτει το ρεπορτάζ των “τζιαλορόσι” για λογαριασμό της πρώτης σε κυκλοφορίας αθλητικής εφημερίδας στην γειτονική χώρα.

«Ο Τοροσίδης είναι, πράγματι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει το νέο προπονητή της Ρόμα, Ζντένεκ Ζέμαν και αυτό γιατί πέρα από την επιθετική του συμπεριφορά, μπορεί να καλύψει και τα δύο άκρα της άμυνας, ωστόσο, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο. Προτεραιότητα για τους “τζιαλορόσι” αποτελεί κατ' αρχήν η πώληση του Αλεάντρο Ρόσι στην Πάρμα και η απόκτηση του διεθνούς αριστερού μπακ της Παλέρμο, Φρεντερίκο Μπαλτζαρέτι, για τον οποίο, όμως, γίνεται μεγάλη μάχη με τη Νάπολι... Αν δεν κλείσει ο Μπαλτζαρέτι, τότε η Ρόμα, μάλλον θα μπει πιο “ζεστά” στο κυνήγι του παίκτη του Ολυμπιακού... Αν φτάσουμε εκεί, πιστεύω ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή, τόσο με τον ποδοσφαιριστή, όσο και με τον ελληνικό σύλλογο... Άλλωστε, οι δύο ομάδες έχουν αρκετές καλές σχέσεις και από την πρόσφατη μετακίνηση του Γκρέκο, οπότε δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα...», είπε ο Ιταλός δημοσιογράφος, διευκρινίζοντας ότι το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει στα μέσα της εβδομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύματος, o διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, προσανατολίζεται να “ελαφρύνει” το εφετινό budget των ερυθρόλευκων και ένας από τους τρεις παίκτες της ομάδας που έχουν μεγάλη αγοραστική αξία (Τοροσίδης, Τζιμπούρ και Μιραλάς), είναι πιθανό να παραχωρηθεί. Στην περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη, στο συμβόλαιο του οποίου υπάρχει ρήτρα 7 εκατομμυρίων Ευρώ, η μετακίνησή του θα μπορέσει να γίνει πραγματικότητα με ένα ποσό κοντά στα 2,5 με 3 εκατομμύρια Ευρώ. Οι νταμπλούχοι, πάντως, τονίζουν ότι δεν έχουν δεχθεί κρούση για τον αρχηγό της ομάδας, την ίδια ώρα που ο ατζέντης του παίκτη, δεν διαψεύσει το ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας.
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :