Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΩΝ RED DROPS ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLOG ΜΑΣ! (PHOTOS)



Η πρώτη συνέντευξη του blog μας, μετά από 33 μήνες ζωής έπρεπε να είναι...ξεχωριστή. Όπως ξεχωριστό είναι και το κορίτσι που δέχθηκε με μεγάλη χαρά και διάθεση ν'απαντήσει στις ερωτήσεις μας.

Η Κατερίνα Βασιλείου των Red Drops είναι ένα κορίτσι που έχει κερδίσει το θαυμασμό τόσο με τις χορευτικές τις ικανότητες, όσο και με την ομορφιά της.

Aς δούμε τι μας είπε :


Καλησπέρα Κατερίνα, ας αρχίσουμε απο τα δύσκολα: Ήσουν Ολυμπιακός πρίν γίνεις μια red drop;

«Καλησπέρα και σε εσάς,ξεκινάμε από τα εύκολα θα έλεγα εννοείτε ότι ήμουν Ολυμπιακός...από "κούνια" μάλιστα.»

Μέτα από τέσσερα χρόνια στην οικογένεια του Ολυμπιακού , τι σημαίνει για σένα η ομάδα;

«Με μία λέξη ... οικογένεια,μέσα στην οποία είμαστε όλοι ενεργά μέλη , την αγαπάμε και προσφέρουμε με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο σε αυτήν.»

Πες μας δύο λόγια για τις red drops.

«Οι red drops πρωτοεμφανίστηκαν επίσημα στο Σ.Ε.Φ. στις 9 Δεκεμβρίου 2004 από τότε αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μπάσκετ ου Ολυμπιακού.Είναι αναμφίβολα εδώ και χρόνια η κορυφαία ομάδα μαζορέτων στην Ελλάδα, με διακρίσεις και σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, το 2009 στο Παρίσι με την κατάκτηση της 5ης θέσης ενώ το 2010 την 3η θέση,για πρώτη φορά στην ιστορία μας.Πρίν λίγες μέρες γυρίσαμε απ το Αμστερναμ όπου βρισκόμασταν εκεί για το Πανευρωπαικό πρωτάθλημα, κατακτώντας την 5 η θέση στην Κατηγορία double freestyle pom μαζί με την συναθλήτρια μου Σοφία Μπαχαρίδου!κάποια λάθη μας στοίχισαν το μετάλλιο όμως δεν το βάζουμε κάτω του χρόνου θα δουλέψουμε περισσότερο και περιμένουμε μεγαλύτερες διακρίσεις.

Η ομάδα ,συμμετείχε και στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Cheerleading ,που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου,στην κατηγορία Cheer dance κατακτώντας την πρώτη θέση.Eπίσης στην κατηγορία freestyle pom και hip hop!

Τα μέλη της ομάδας των Red Drops την χρονιά που μας πέρασε:

1.Άννα Γιουντένκο
2. Μάριαν Δουδέση
3. Γιώτα Κωστούλα
4. Χριστίνα Σουπέρτι
5. Δήμητρα Ρηγοπούλου
6. Μαρία Αποστολίδη
7. Κατερίνα Βασιλείου
8. Ειρήνη Λαγγουρα
9. Νάνσυ Παπαγεωργίου
10. Δήμητρα Σιδέρη
11. Βασιλική Λυπερόπουλου
12. Δανάη Γρίβα
13. Σοφία Μπαχαρίδου
14. Κωνσταντίνα Μητσάκου
15. Θεώνη Μαρτζακλη
16. Κατιάνα Λατάνη

Προπονήτριες: Ελλη Χριστοπούλου-Ευαγγελία Κρητικού.

Χορογραφίες: Βάσια Τσουλαρίδη-Ευαγγελία Κρητικού-Χριστίνα Σουπέρτι.

Η οντισιόν της ομάδας γίνεται κάθε χρόνο τον Σεπτέμβρη,για περισσότερες πληροφορίες αλλά και εικόνες για την δουλεία μας μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα μας www.reddrops.gr ή στην σελίδα μας στο facebook

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Απογοητευτήκατε που χάσατε την πρωτιά από τις cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας για να πάτε στο Final Four της Euroleague; Θεωρείς ότι πράγματι ήταν οι καλύτερες;

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αν και προηγούμασταν στον καθιερωμένο διαγωνισμό της Euroleague,σχετικά με το ποία ομάδα θα χορέψει στα τελικά της διοργάνωσης, δυστυχώς δεν καταφέραμε να παρευρεθούμε , χάνοντας έτσι την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε μαζί με την ομάδα μας την κατάκτηση του τροπαίου μέσα στην Πόλη.

Θέλω να πιστεύω πως είναι δίκαιος διαγωνισμός,είναι σίγουρα μια πολύ καλή ομάδα(σ.σ. οι cheerleaders της Ζαλγκίρις Κάουνας) τις είδα και από κοντά.

... Πάμε δυναμικά του χρόνου πάλι!»

Πώς πανηγύρισες το νικητήριο καλάθι του Πριντέζη στον τελικό της euroleague;

«Ήμουν μέσα στο γήπεδο, πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την στιγμή απλά μαγική και φυσικά αξέχαστη...'ΗΡΩΑΣ...ΓΙΩΡΓΟΣ!!!»

Πώς νιώθεις που είσαι η αρχηγός των cheerleaders των πρωταθλητών Ευρώπης;

«Τιμή δική μου αλλά και όλων των κοριτσιών αυτής της κορυφαίας φετινής ομάδας.
Να πω όμως ότι δεν είμαι αρχηγός,υπάρχει ισότητα στην ομάδα και δεν είναι κανείς επικεφαλής,υπακούμε όλες στις οδηγίες των προπονητριών μας.»

Κατά τη γνώμη σου, ποιός ήταν ο MVP της φετινής τρελής πορείας;

«Δεν θα έλεγα κάτι διαφορετικό εκτός από τον Αρχηγό της ομάδας τον Βασίλη Σπανούλη! Εξαιρετική δουλειά από όλους και σίγουρα αξίζουν πολλά μπράβο και στα νέα παιδιά, το μέλλον τους ανήκει».

Πως ένιωσες όταν είδες γεμάτο το ΣΕΦ στους αγώνες με τον Παναθηναϊκό και την Σιένα σε αντίθεση με την υπόλοιπη χρονιά που ήταν άδειο και κρύο;

«Μονάχα με την παρουσία των φιλάθλων μας αποκτούν ενδιαφέρον και ζωή τα παιχνίδια,η ατμόσφαιρα είναι ζεστή! Αν εμείς σαν ομάδα είμαστε ο "έκτος παίκτης" τότε σίγουρα ο έβδομος είναι η παρουσία του κόσμου,των χιλιάδων φίλων του Ολυμπιακού.»

Πηγαίνεις καθόλου στο Καραϊσκάκη;

«Ναι,όποτε βρω την ευκαιρία πηγαίνω,αν και γυναίκα μου αρέσει πολύ.Φέτος είχα πάει να δω κάποιους αγώνες για το Champions league»

Τι εισπράτεις από τον κόσμο για τις χορευτικές ικανότητές σας ... και όχι μόνο;

«Από τον κόσμο εισπράττω,όπως και οι υπόλοιπες κοπέλες,πολύ θετικά πράγματα μα πάνω από όλα μου αρέσει ο σεβασμός και μιλώ γι`αυτό γιατί κάποια πράγματα ειδικά στην χώρα μας είναι παρεξηγημένα.

Θέλω να πω στον κόσμο που διαβάζει να μην κρίνει από την εμφάνιση και την δουλειά του αποκλειστικά έναν άνθρωπο....τα ράσα δεν κάνουν τον παπά.!»

Του χρόνου θα σε ξαναδούμε στις red drops;

«Να είμαστε καλά,θέλω να πιστεύω πως ναι,θα συνεχίσω για 5η συνεχόμενη φορά».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

«Μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι με την μουσική,μα πάνω από όλα θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα,από το να μαγειρεύω κάτι ξεχωριστό μέχρι να πάω μια βόλτα κάπου που δεν έχω ξαναπάει.

Γενικότερα λατρεύω ότι έχει να κάνει με την φύση,την θάλασσα,δεν μ`αρέσει να βλέπω τηλεόραση και να κολλάω μπροστά σε ένα κουτί που δεν έχει να μου προσφέρει τίποτε άλλο παρά τις περισσότερες φορές δυσάρεστες ειδήσεις.»

Ποιός είναι ο ιδανικός άντρας για σένα;

«Ιδανικός άντρας για μένα είναι αυτός που ασχολείται εξίσου με τον αθλητισμό,έχει αρχές από την οικογένεια του,να είναι συνειδητοποιημένο και προσγειωμένο άτομο.Επίσης να ξέρει να σέβεται,να προσέχει,να εκτιμά και να φροντίζει αυτό που έχει δίπλα του!»

Τέλος θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιοί είναι οι αγαπημένοι σου παίκτες;

«Από τους Έλληνες παίκτες είναι ο Βασίλης Σπανούλης και ο Κώστας Σλούκας,ενώ από τους ξένους ο Joey Dorsey και ο Acie Law».

Σ'ευχαριστούμε για τη συνέντευξη. Συνεχίστε να εμψυχώνεται την ομάδα και τον κόσμο στο ΣΕΦ για να παραμείνουν οι κούπες στο λιμάνι.

«Εγώ ευχαριστώ που με επιλέξατε να κάνω το "ποδαρικό"των συνεντεύξεων στο Blog σας

Καλή συνέχεια!να στε καλά! »

Κατηγορία: ,

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :