Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΣΚΑΡΑ ΜΕ ΓΚΡΕΚΟ... ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΦΑΒΟΡΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ


Ο πρόεδρος της Πεσκάρα, Ντανιέλε Σεμπαστιάνι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της Ρόμα για την απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο, χωρίς όμως να υπάρχει οριστική συμφωνία ή κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα για αυτόν βέβαια είναι ότι δεν υπάρχει συμφωνία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή και έτσι παραμένει φαβορί ο Ολυμπιακός!

Ο Σεμπαστιάνι δεν μίλησε για συμφωνία, ανέφερε πως υπάρχει πιθανότητα να αποκτηθεί ο ποδοσφαιριστής, αν όμως αυτός συμφωνήσει με αυτά που προσφέρει η ομάδα του...

Πιο συγκεκριμένα, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό περισσότερο για τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος πουλήθηκε στην Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ δεύτερο θέμα συζήτησης ήταν ο Γκρέκο.

"Συναντήθηκα με ανθρώπους της Ρόμα για αυτό το παιδί (!), τις επόμενες ημέρες θα αξιολογήσουμε την κατάσταση", τόνισε ο Σεμπαστιάνι για τον 26άχρονο μέσο.

"Έχουμε καλές σχέσεις με τους τζαλορόσι, έχουμε και στο παρελθόν κάνει συμφωνίες και επικοινωνούμε καλά μαζί τους. Υπάρχει πιθανότητα να έρθει στην Πεσκάρα ο Γκρέκο, αλλά θα πρέπει να αποδεκτεί τους όρους μας".
Κατηγορία:

Για τους συντάκτες:

Και Τα Μυαλά Μας Κόκκινα Βαμμένα...
Ακολουθήστε μας μέσω Facebook , Twitter , Youtube, olympiacos-blog-tube και RSS

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ BLOG ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ EIΔΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ AΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΥΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ & ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΜΕ ΣΕ ΚΕΡΔΟΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ BLOG

free counters
Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και RSS του Blog :